vrijdag 21 juli 2017

Deurklopper leeuwenkop

Vind deurklopper leeuwenkop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Oude zware koperen deurklopper leeuwenkop afxkijk ook overige. Afmetingen: 1mm x 1mm. Verfraai jouw deur met een schitterende, smeedijzeren deurklopper in de vorm van een leeuwenkop.


De deurklopper heeft een afmeting van 133xmm.

Een lange roffel of een voorzichtige klop: met een stijlvolle deurklopper heb je direct de aandacht getrokken van jouw. Gebronsd antiek metalen deurklopper, met deurplaat rozet, in. Metalen deurklopper DE HAN leeuwenkop als klopper. Deurklopper leeuwenkop , voor een prachtige entree op passende voordeur.


Gietijzeren leeuwenkop als deurklopper, werkt al. Massieve gietijzeren deurklopper in de vorm van een karakteristieke leeuwenkop. Een aanrader voor de familie van . Smeedijzer deurklopper leeuwenkop.


Zwart smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de diep zwarte kleur van alle tijden.

Deze deurklopper van gietijzer is, in vergelijking met ons overige aanbo simpel docht doeltreffend. De kop van de leeuw heeft de klopper in wezen in zijn bek. Mooie solide deurklopper met leeuwenkop van gietijzer in de kleur bruin. Simpel maar gewoon effectief in. Deze zware deurklopper is gemaakt van massief messing.


Inclusief bevestigingsmateriaal. Begin 20e eeuw, Frankrijk. De zware klopper is gemaakt van koper en toont onderaan een gezicht.


Aan de achterzijde zitten stevige . Vorige week vond ik een leuke deurklopper. Tot mijn verbazing rolde het ding uit de grond en het bleek om een leeuwenkop. Het smeedijzer beslag is door de aantrekkelijke vormen en de diep zwarte kleur van alle tijden.


Gebronzed ijzeren deurklopper Leeuwenkop. Assen, de gratis marktplaats. Antieke deurklopper , leeuwenkop , bronskleurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts