maandag 24 juli 2017

Tunnelfolie

Staffelprijs vanaf € 08. Met tunnelfolie optimaliseert u eenvoudig de groei van uw gewassen en planten! Voordelig bij BTN de Haas!


UV-bestendige tunnelfolie die ook wordt gebruikt door professionele telers voor vele jaren . Tunnelfolie diffuus 240cmx018.

Ben je op zoek naar tunnelfolie voor de tuin, kas of moestuin? Dan zit je goed bij Plantmania. We hebben een grote voorraad met tunnelfolie in diverse . Belangrijk is dat deze tunnel folie bestand moet zijn tegen UV-straling. Naast de zon, de warmte en de koude kan tunnel folie ook door de wind kapotgaan.


UV -bestendige tunnelfolie die ook wordt gebruikt door professionele telers voor . Onze folies staan al jarenlang bekend voor hun uitmuntende eigenschappen. Wij beschikken over een ruime voorraad tunnelfolies van .

Kassenfolie of tunnelfolie voor het snel bouwen van foliekassen. Tevens leveren wij tunnelfolie. Diverse soorten professionele kasfolie uit voorraad . Nature tunnelfolie bevestigingsclip 2. Deze tunnelfolie bevestigingsclips kunt u gebruiken om het folie vast te . Machine voor het oprollen van tunnelfolie , vliesdoek, enz. Is langs zijden aanpikbaar door de trekker. Al vele jaren toeleverancier van tunnelfolie.


Super tunnelfolie dikte 18mm jaar garantie: Helder transparant (anti-condens ) . Indien uw bestelling niet tijdig geleverd kan worden, krijgt u hiervan automatisch bericht. Zoekresultaat (artikelen). Deze folie wordt om de groei van uw planten en gewassen te optimaliseren. Benfried levert tunnelfolie met of zonder anti-condens werking.


Het is leverbaar op de lengte van de tunnel met een meerjaren garantie! De GLAESERgrow tunnelfolie is een kwalitatief hoogwaardige folie. Met eigenschappen als hoog UV stabiel en extreem scheurvast draagt het bij aan een . Deze set is eenvoudig te installeren.

Hoe veel jaar gaat tunnelfolie gemiddeld mee? De website geeft aan dat de folie UV beschermd is. Hoeveel jaar gaat deze folie mee? Hyplast NV levert een waaier aan gecoëxtrudeerde folies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts