donderdag 13 juli 2017

Hogedrukreiniger slang verlengen

Diverse slangen voor hogedrukreinigers. Alle accessoires voor de hogedrukreiniger : Kächer vuilfrees, wasborstel en. Kärcher riool- en dakgoot reinigingsslang meter.


Een fijne slang om je hogedrukreiniger mee uit te breiden. Hogedruk slangen en toebehoren.

Met de juiste accessoires vergroot u de mogelijkheden van uw Rioned hogedrukreinigingsmachine. Vind hogedrukreiniger slang karcher op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. STIHL slangverlenging 7mtr.


Geschikt voor vele hogedrukreinigers. Slangverlenging van meter. Deze slang kan een druk aan tot 1bar. Is je slang van je Karcher aan vervanging toe, dan is dit wat je nodig hebt.

Deze meter lange slang voor hogedrukreinigers bevestig je met een Quick Connect . Vergroot de actieradius van de hogedrukreiniger. Gewoon aansluiten tussen het spuitpistool met snelkoppeling en hogedrukslang. Eenvoudig online bestellen.


Nilfisk en Karcher hogedrukreiniger verlengslangen vindt u bij vvs-online. Met gratis meter rioolslang OF meter slangverlenging t. Vraag naar de actiecoupon in de winkel of . Flexibele RVS uitlaat slang en stalen buis verkrijgbaar voor verlenging van de uitlaat van uw stroomgenerator, met inwendige diameter van 2 en mm. Waterfilters, losse koppelstukken, aansluitingen, tuinslangen , speciale sets, bijzondere pistolen.


Hieronder vind je alles om je hogedrukreiniger compleet te. Wordt geleverd inclusief een verloopadapter om de slang te verlengen met een slang. Opbergruimte voor lansen en slang. Ontbrekend: verlengen HD-slangverlenging stalen weefsel - HD-slangverlenging stalen. Als verlengslang uitsluitend met adapter te gebruiken.


Het snoer kun je altijd verlengen (net als je eigen tuinslang vanaf de kraan), maar de. En nog iets: voel bij aankoop eens goed aan de slangen en snoeren.

Set om de lans te verlengen - mtr. Kränzle hogedruk -pistool Starlet met iso. Meer producten in categorie. Robuuste en veelzijdige koudwaterhogedrukreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts