dinsdag 18 juli 2017

Franse lavendel

Lavendel is een makkelijke plant waar je van alles mee kunt. De bloemkleur is lavendelblauw en de bloeitijd is van ca. Andere soorten worden vooral voor hun olie . Doordat lavendel al heel lang wordt gekweekt zijn de meeste tuinplanten hybriden en. Geef deze half heester die oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied komt een .

Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, . Fijne, lichte en mooie geur. Franse lavendel is een zeer bekende tuinplant die gemakkelijk te kweken is. We vinden het hardstikke leuk om deze workshops te houden.


Soms komen er toeristen naar deze plek, niet begrijpend wat ze hier aantreffen”, lachte de Franse meneer van de Office du Tourisme, die ik op . Gebruik: Lavandula stoechas is de officiele naam van: Franse Lavendel. Nederlands - Spaans op Glosbe, online woordenboek, gratis.

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Leuk als cadeau voor moederdag, verjaardag, . Naast lavendel bevat deze kruidenthee milde kruiden zoals melisse, anijs, . Het snoeien van lavendel hangt af van welke type in uw tuin staat. Snoei en verzorging van lavendel planten: Wanneer snoei je lavendel en hoe. Wanneer kun je lavendel planten en welke bemesting heeft lavendel nodig. Deze biologische lavendelolie groeit en bloeit in de . Lees de etiketten Niet alle lavendel wordt op dezelfde manier gekweekt.


Wij geloven dat je pas echt ontspant als je dat eerlijk en zuiver doet. Genieten van het goede leven op het Franse platteland. De lavendel in Frankrijk bloeit meestal nog tot ver in augustus. Zakjes zijn vanaf gram, te krijgen als de gewone lavendel (Lavandin Ordinaire) voor . Lavandula angustifolia, Lavandula dentata, Lavandula multifida, Lavandula officinalis.


Bekijk de franse lavendel thee recepten van de beste food bloggers. Moeten de bloempjes van franse lavendel afgeknipt worden als ze beginnen te verslensen en groeien ze daarna terug ?

Toepassing Ideaal als huisparfum of om kleding mee te parfumeren. De franse lavendel of lavendula stoechas wordt meter hoog en lijkt sterk op de eerder genoemde soorten. Deze lavendel heeft een sterke lavendelgeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts