dinsdag 18 juli 2017

Mcculloch cs 380 benzine kettingzaag

McCulloch CS 3Benzine Kettingzaag - cc - Zwaardlengte 40cm. McCULLOCH CS 3Benzine Kettingzaag. Hij heeft een pk cillinderinhoud en een . Kettingzaag van cm³ die een compacte grootte en een krachtige OxyPower- motor combineert. Deze benzinekettingzaag heeft een .

Met controlevenster voor het benzine - niveau. Ideaal voor werkzaamheden rond het huis maar ook geschikt voor. Gebruik de kortingscode: . Mcculloch cs 3benzine kettingzaag - 38cc - 350mm.


Meng de benzine en olie altijd in een schone jerrycan. Speciale versie van de CS 3kettingzaag inclusief draagtas en handschoenen. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor benzine kettingzagen aanbied.

Schrijf de eerste review over dit product. Het is een benzine kettingzaag met een lengte van cm. Zaagkettingen voor Mc Culloch kettingzaag. Prijs: 2499€ Ex btw: 2060€.


Benzine kettingzaag mc culloch cs3van het merk Mc Culloch is beschikbaar bij Molecule voor de prijs van €189. Gaat het jou niet enkel om die kleine klusjes om het huis, maar wil ook het wat zwaardere zaagwerk aankunnen? Vergelijk op Knibble de prijs van deze kettingzaag bij vrijwel alle populaire webwinkels van Nederland. De CS 3T is een benzinemotor.


Hier komt tekst over kettingzagen. De lichste benzine -motorzaag ter wereld voor de boomverzorging. Terug naar benzine kettingzagen. Shipping Group, Normaal tarief . Trova mcculloch cs 3al prezzo più basso su Trovaprezzi.


Milwaukee (Wisconsin) om kleine benzinemotoren te produceren. W benzinekettingzaag CS 3Benzinekettingzagen, compare, review, . Bekijk en vergelijk alle benzine kettingzagen en vind makkelijk beste aanbieder en laagste prijzen. Afbeelding van Kettingzaag CS 330.

Venduto e spedito da Amazon. Confezione regalo disponibile.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts