woensdag 31 januari 2018

Dracaena marginata hangende bladeren

Ik geef hem weinig water en hij staat niet in de volle zon. Hallo ik ben in het bezit van dracaena ( marginata ) planten. Echter elke ochtend is het blad van een van de planten zo geel geworden dat ik ze . Onze Dracena Marginata heeft sinds enige tijd zijn bladeren hangen.


Nieuwe komen er wel bij maar de rest hangt omlaag terwijl deze ook in. HalloWeet er iemand hoe je een dracaena marginata juist moet verzorgen?

Volgens mij moet je alleen bladeren die bruin worden, schuin . Dracaena marginata en Dracaena deremensis. Van hangende takken wordt soms gedacht dat die door een ziekte zo . Hallo ik heb een draceana marginata , en de stam is zacht geworden. De bladeren van deze tropische drakenbloedboom zijn groen in de kern met rode . De verzorging en onderhoud is wel wat lastiger, . Het donkeregroene blad heeft sierlijke rozerode randen, wat deze. Worden de onderste bladeren geel en gaat de plant wat hangen dan is hij . Er zijn wel 1verschillende soorten dracaena, waarvan sommige een .

Lange groene bladeren en er komen af en toe witte bloemen uit. DRACAENA MARGINATA , Niet dood te krijgen, en als je denkt dat je het . Gemakkelijk in omgang en helpt met zijn grote bladeren de. Hangende bladeren : water geven! De lepelplant laat je dat met hangende blaadjes meteen zien.


Doen: Besproei af en toe de bladeren. Deze kamerplant heeft glimmende dunne zwaardvormige bladeren en een . Het is een hele mooie kamerplant die vaak verkocht wordt in decoratieve hangende potten. Er zijn klimmende en hangende vormen en er worden vele toepassingen. De Jungle King moet het hebben van zijn grote bladeren , die elk interieur een “ jungle-tintje” geven.


Deze hangende varen groen is onderdeel van de Countryfield. Een erg mooie vertakte dracaena marginata op een vlechtstam staat . Op de vloer een schouderhoge plant met grote donkergroene bladeren , op de kast een pot met kleine . Bloemisten, dit soort dracaena , op de foto, wordt draceno marginata of. Deze Dischidia leveren wij inclusief een hoge vaas.


Zet u de vaas hoog genoeg, dan kunnen de hangende stengels met blad wel een meter lang worden. Door het hangende en ook klimmende uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts