woensdag 10 januari 2018

Verhoogde border aanleggen

Inspiratie voor het toepassen verhoogde borders in je tuin! Steeds vaker zien we tuinen met verhoogde borders. Dat geeft diepte in uw tuin. Deze betonnen stapelblokken zijn.


Wanneer u een verhoogde border of bloembak in uw tuin wilt. Een bloemenborder of een plantenborder aanleggen in de tuin?

Je kunt een grote vijver aanleggen, een groot grasveld voor de kinderen, perken voor groente of bloemen en nog veel meer. Verhoogde border aanleggen. Maar wilt u nu eens iets anders of juist iets unieks en persoonlijks dan kunt u ook zelf een border maken. U kunt bijvoorbeeld een houten of . Als je zelf een verhoogde border wilt maken moet je er voor zorgen dat de ondergrond goed vlak is.


Dit kun je het beste doen met wit zand en . Maar tegen de schutting wil ik geen blokken plaatsen. Maak verhoogde borders in uw tuin met deze antraciet stapel blokken 15xcm. Aanleg verhoogde bloemenplateaus.

Bij het plaatsen van een verhoogde borderrand wordt gezorgd voor een stevige. Borderranden aanleggen in tuin . Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Die maakt hij van betonblokken. Om te voorkomen dat de blokken gaan zakken, legt Tom . Vaste planten vormen de basis van de border.


Lees hier hoe u een border met vaste planten kunt aanleggen. Dé specialist in het aanleggen van tuinen, grondverzet en straatwerk! Ik wil in mijn moestuin graag verhoogde bakken maken. Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders in de vorm van betonnen blokken.


Ik heb er ook verhoogde border van gemaakt. Met onze muurelementen of . Waarom niet gewoon je tuin aanpassen en de borders verhogen zodat. Als een tuin eenmaal is aangelegd , is daarmee het onderhoudsplaatje ook bepaald.


Ophogen,bestraten tuin en aanleggen verhoogde border. Type klus: Bestrating aanleggen. Graag een offerte voor een voor en achtertuin opnieuw aan te leggen: Voortuin: lage haag,pad voor de gevel langs en vanuit de voordeur naar . Gedetailleerde omschrijving: Ik zou graag een verhoogde border aan willen laten leggen.

Onlangs hebben wij een mooie achtertuin mogen aanleggen in Susteren. Achtertuin met verhoogde border en Geo antica Riviera terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts