dinsdag 30 januari 2018

Vtech toet toet

Intertoys biedt het grootste VTech Toet Toet assortiment. Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Vind toet toet op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Verzamel de garage, het vliegvel de bouwplaats en de brandweerkazerne en breid je stad uit .

En maak te gekke combinaties met de Toet Toet Auto Garage. Een interactieve garage heeft een wasstraat, een . Ben je klaar voor de grote race? Gebruik de afstandsbediening om Rick RC Raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole.


Zie hoe ze een tussenstop maken bij de garage, hun laatste. Drukt je kleintje op de toetsen of . Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.

Iedere auto heeft een knipperende gezichttoets. Rijd met Tim Takelwagen de lift in en stop op de . Heeft jouw Toet Toet Auto van VTech pech? Eén telefoontje en deze auto ambulance komt eraan gereden om jou te helpen! Onze zoon is hier uitgegroei bijgevolg verkopen we zijn hele collectie van toettoet autootjes van VTech.


Een echte stad is niets zonder een heuse parkeertoren. Niet alleen om je Toet Toet Auto? Ga op verkenning en vang de boef! Jouw kleintje trekt er samen met deze politieautor van VTech op uit om spannende avonturen te beleven.


Vtech toet toet auto ans ambulance. Bezoek onze winkels in Paal, Genk en Overpelt! De ToeTToet Brandweerauto is uit voorraad leverbaar bij . De grootste keuze speelgoed in de noorderkempen. Guido De stoere Graafmachine je kan mij kopen voor €laat het maar weten als ik bij jullie mag komen graven . Uren speelplezier, gratis verzonden vanaf euro.


Levertijd: tot werkdagen.

Bekijk hier ons uitgebreide en voor heel voordelige assortiment van het bekende speelgoedmerk VTech. Vergelijk winkelprijzen. Droitacec la pottctstñ adn—,en que bkez douch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts