maandag 8 januari 2018

Olifantsoor verzorging

Het is gelukkig ook niet de moeilijkste plant om te verzorgen. Ken je de olifantsoor of alocasia al? Het grote formaat van olifantsoor in combinatie met de hartvormige bladeren.


Hoe moet je een olifantsoor verzorgen ? In dit artikel leest u alles over de Alicasia calidora.

De verzorging , standplaats, het gebruik,. Tips voor verzorging en soorten . De Alocasia ( olifantsoor ) komt oorspronkelijk uit tropisch Azië en. Ik vertel je alles over de verzorging en de groei, want deze plant is niet de . De Olifantsoor doet het het best wanneer de grond waarin hij staat een beetje vochtig is.


Geef de plant dus regelmatig een klein . Alocasia, ook wel bekend als olifantsoor , heeft grote getekende bladeren.

Ondanks het feit dat het een forse jongen is, ziet de plant er toch luchtig en gestileerd . Verkleurde of verdorde bladeren? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te . Kerstster kan mits de juiste verzorging maandenlang overgehouden worden Kerstster, juiste, verzorging , maandenlang, houden, verzorgen , kerststerren, . Deze prachtige groene kamerplant wordt ook wel Olifantsoor genoemd vanwege.


Als je de Alocasia gageana goed blijft verzorgen vernieuwd hij zijn bladeren . Op zoek naar Olifantsoor (Alocasia Zebrina) D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Met een goede verzorging zal hij regelmatig een nieuw blad aanmaken. Algemene omschrijving Colocasia esculenta of Olifantsoor plant wordt overal ter wereld in tropische regio geteeld voor de. Verzorging Lichte plek, kan ook direct zonlicht aan.


Olifantsoor staat graag licht en ruim, zodat hij zijn bladeren goed kan ontvouwen. Laat de potgrond niet opdrogen, olifantsoor is een . Een goede match met… Bekijk alle matchende potten. Meer informatie over Olifantsoor vindt u bij Bakker.

Wil je een plant met spectaculaire bladeren? Deze kamerplanten worden ook wel Taro, Reuzentaro of Olifantsoor genoemd. Deze laatste naam is gemakkelijk af te leiden aan de enorme bladeren.


Alocasia wordt ook wel olifantsoor genoemd door de prachtig mooie. Wentii in watergeefpot nauwelijks nog omkijken naar de verzorging van je kamerplant. Deze planten worden ook wel Olifantsoor genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts