vrijdag 12 januari 2018

Huismiddel tegen buxusmot

Jazeker, voor de particulier is spiritus met groene zeep (afwasmiddel) en water, de oplossing. Groene zeep is een heel goed produkt op vele manieren te . Verdere schade van de buxusmot kan worden tegengegaan door het regelmatig controleren, zonodig verwijderen en bestrijden van de rupsen . Hoe moet je buxusmot bestrijden? Lees hier meer over de gevaarlijke Aziatische buxusrups of buxusmot die ook uw buxus kan kaalvreten in no.


Bio-insecticide tegen buxusmot 1m².

Veel mensen zoeken naar een (natuurlijk) bestrijdingsmiddel tegen de buxusrups. De buxusmot (Cydalima perspectalis) of buxusrups verovert Nederland. Huismiddeltjes zijn onvoldoende effectief tegen de buxusrups, . Wat doe je tegen buxusmot?


Dat is te merken aan de hoeveelheid buxussen in de tuinen in Vlaanderen en Nederland. Nieuw milieuvriendelijk middel tegen Buxusmot in aantocht. Ze zijn klein, groen en dodelijk voor je buxushagen. De buxusrups verspreidt zich dit jaar razendsnel door Nederland en laat een spoor van .

Sinds een aantal jaar is er een nieuwe uitheemse rupsensoort aan een opmars in Nederland begonnen. Was het eerst de processierups die Nederland . Jaag ze dus vooral niet op! De angel moet direkt worden verwijderd.


De steek kunt U deppen met azijn en ammonia. Schade in de buxus door rupsen? Bestrijd direct met aaltjes tegen rupsen buxusmot. Je ziet de buxusmot overal opduiken waar water is. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste in juni de maximale straf tegen de . Er schijnt gif te koop te zijn, maar ook schijnen ze niet van spiritus met afwasmiddel en water te houden.


Ook las ik de tip om de planten te . In haast elke tuin vind je buxus terug. Deze groenblijvende plant leent zich voor het aanplanten van kleine hagen en als pot- of tuinplant die je . Sinds kort wordt de plant echter geteisterd door de buxusmot. Gelukkig kan buxus gemakkelijk behandeld worden tegen deze plaag. Heeft nawerking tot dagen!


In de landen om ons heen was de buxusmot al aan een opmars bezig. Nu is deze rupsensoort dan.

De bestrijding van deze rupsen met Pyrethrum spray, zorgt ervoor dat de plant niet verder wordt aangetast. Deze bestrijdingsmiddelen worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts