woensdag 10 januari 2018

Kaneelstokjes gebruiken

Kaneelstokjes : ze geuren heerlijk en zien er prachtig uit. Dat is natuurlijk goed om te weten, maar waar kan je de stokjes allemaal voor gebruiken ? Lees hieronder manieren hoe je kaneelstokjes kan gebruiken. Houd er ook rekening mee dat je gerecht kan verkleuren door het gebruik van kaneelpoeder.


Als je kaneelstokjes gebruikt, heb je dit probleem niet. De kaneelstokjes zijn gedroogde stukjes bast die in elkaar gelegd zijn. Bekijk kaneelstokje recepten of andere recepten van de beste food bloggers. Een kaneelstokje is de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom.


Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op Ga verder te klikken, . Stokjes kaneel – een aromatische specerij gemaakt van de bast van de gelijknamige boom. Het is een bron van calcium, magnesium en mangaan. Daarnaast kan je kaneelstokjes natuurlijk ook heel goed gebruiken als decoratie op bijvoorbeeld een mooie taart waar kaneel in verwerkt zit. Achtergrondinformatie, gebruiksvormen en gebruik van kaneel in recepten. Kaneelpoeder kun je ook zelf maken door kaneelstokjes in een oude koffie- of specerijenmolen fijn te malen.


Kun je kaneelstokjes hergebruiken ? Om kaneelstokjes te maken wordt de binnenste bast van de kaneelboom verwijderd. Laat ik voorop stellen dat je kaneel vooral moet gebruiken omdat het zo . Sterk aromatisch, zoet, aang nauwelijks bitter of wrang. En waar gebruik je het graag in?


Kaneel heeft een gunstige werking op de . Je kunt kaneel ook uitwendig gebruiken als antisepticum, desinfectans voor de huid en om. Wanneer het water is afgekoel haal je het kaneelstokje eruit. Het is niet verstandig om kaneelpoeder in grote hoeveelheden te gebruiken.


Dit specerij bevat van nature namelijk een giftige stof. Je kan een kaneelstok toevoegen aan rijst, peren, wok of tajines en laat het stokje mee sudderen. Gebruik van kaneelstokjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts