dinsdag 6 maart 2018

Plug tent kit extra

Met de inhoud van deze doos bouw je een mooie ruime hut , binnen of buiten. Met de extra haringen, klem, haak en grips is bouwen . Fantasy Fort (34-dlg.) Huttenbouw- pakket. Niet moeilijk om een gave tent te bouwen doordat je genoeg bevestigingspunten voor een grote doek kan creëren.


Staat garant voor uren speel plezier.

Er gaat toch niets boven zelf een tent bouwen met een laken of deken en met behulp van meubels en vensterbank. Dat gaat zeker lukken met deze Tent Kit. Met haken, stokken, zuignappen en de speciale grip. Met de tent kit extra van Pl - ug kun je op 1verschillende manieren een tent bouwen.


Maak gebruik van eigen lakens, meubels, vensterbanken en ramen en. Uitgebreide tent kit super van Pl - ug tent. Met deze kit kun je van je eigen laken in een handomdraai een prachtige speeltent bouwen.

Gebruik hiervoor meubels . Bouw je eigen tent met PL - UG , de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je . Binnen of buiten bouw je met haken, stokken, zuignappen en de speciale grip in no-time de meest geweldige . Xeen Mount kit PL (135mm). Bouw zelf je mooiste tent met een plug tent kit en gebruik de dingen om je heen , zoals stoelen, ramen,. Met de Pl - ug tent maakt u met behulp van meubels, ramen en vensterbanken eenvoudig een speeltent.


Deze tent kit bevat klemmen, haken, zuignappen,. Bestel nu uw plug - tent - kit extra. Bekijk het volledige aanbod van speelgoed in de Bond zonder Naam webshop. Niks leuker dan zelf je tent te bouwen.


Met het Pl - ug -systeem bouw je overal binnen en buiten je eigen fantastische kamp. Zoek voorwerpen waaraan je de . De Pl - ug tent kit extra , bevat alle onderdelen om zelf, op een simpele manier, overal binnen een kamp te bouwen. Het systeem, via een simpele draai en klik, .

Maak je tent met behulp van meubels,vensterbanken en ramen. Ieder kind houdt er volgens ons wel van, zelf een tent bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en bouw in je kamer of . Op zon- en werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis! Tenten bouwen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!


PL - UG Tent Kit Extra , om je eigen tenten mee te bouwen kopen? PL - UG maakt het mogelijk om met bijna alles zelfstandig een tent te bouwen - voor binnen en buiten. Met elke tent weer een nieuw avontuur!


Levering gemiddeld binnen . Als extra bevestigingsmogelijkheid krijg je er ook nog twee klemmen bij. In de PL - UG tentkit vind je alles voor het maken van een tent met vier .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts