dinsdag 13 maart 2018

Ilex crenata convexa

Deze wintergroene haagplant heeft klein, groen blad . De algemeen gekende hulst groeit best in halfschaduw, op vochthoudende en humusrijke . Op zoek naar goedkope Ilex crenata Convexa van goede kwaliteit? Deze hulst gelijkt niet op de gewone hulst, meer breed dan hooggroeien met kleine . De bladeren hebben een bolle vorm. Een traag groeiende dwergheester dat erg op Buxus lijkt maar de Ilex crenata heeft een glad donkerder en boller blad.

Kan als haagje of voor vormsnoei . Vind ilex crenata convexa op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. ILEX crenata Convexa is te herkennen aan de blaadjes die allemaal enig zins bol staan. Binnen 2-werkdagen bezorgd! De bloemen zijn wit en onopvallend en verschijnen gedurende de zomermaanden.


Na de bloei verschijnen er zwarte bessen. De Ilex crenata kan zowel in de .

Bloemen: kleine, onbeduidende, groenig witte bloemen in tuilen. Deze Hulst laat zich kenmerken door lederachtige donkergroene blaadjes. De hoogte na jaar is 1cm. De besperiode is september . Een ilex kopen doet u op Budgetplant. Ilex heeft veel weg van Buxus en is een ideale haagplant.


Japanse hulst, compact groeiende vorm, rotstuin. Het is een schitterende groenblijvende plant en zeer . Lees hier over de verzorging. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen . Deze plant wordt veel gebruikt voor haagvorming maar kan ook worden ingezet als bolvorm en blokken. Buxus is niet weg te denken uit de Vlaamse tuinen. Vele buxussen zijn gesneuveld tijdens de plaag . Broadleaf evergreen shrub, 5-ft (-m), compact, dense, usually broader than tall.


Leaves alternate, simple, mm long, roundish, convex above and . We zien deze kweekvorm vaak terug in lage, brede hagen. Ilex Crenata Convexa kopen bij het goedkoopste online tuincentrum Boskoops.

Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts