woensdag 7 maart 2018

Karcher vuilfrees uit elkaar halen

Even uit elkaar halen en het zandkorreltje eruit halen. Mijn lans en vuilfrees zijn geheel te demonteren. De hogedrukspuit die ik gebruik is een proffesionele karcher.


Hoi, de vuilfrees van mijn hogedrukreiniger draait plotseling niet meer fatsoenlijk rond. Graag zou ik de kop uit elkaar.

Het draaikopje uitnemen en ook weer met compressor doorspuiten. Alles terug in elkaar zetten en proberen. Dirt Blaster met roterende penstraal. In this video, Mark breaks down a pressure washer pump, explains what each piece does, then puts it all back.


Benzine trilplaten, diverse merken uit voorraad leverbaar. Vuilfrees karcher kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bij het reinigen wil je natuurlijk wel gebruik maken van de kracht van het water.


Hier komen de vuilfrezen en lansen om de hoek kijken.

Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Let op dat je een vuilfrees niet gebruikt bij een kwetsbare ondergron zoals . Na jaar ervaring met K. Nilfisk) gaven wij veel geld uit aan reparaties. Alle accessoires voor de hogedrukreiniger: Kächer vuilfrees , wasborstel en spuitkop.


Mechanisch waardeloos, na de eerste keer monteren was de lans niet meer los te koppelen van de hogedrukreiniger. Het hele handvat uit elkaar moeten halen. Alles makkelijk uit elkaar te halen zodat hij lekker schoon opgeborgen kan worden. Koud water Hogedrukreiniger Lavor Vertigo plus Toestel uit de professionele. Kies uit ons uitgebreide assortiment schoonmaak onderdelen en.


De vuilfrees combineert het voordeel van de puntstraal, de hoge. Het water komt als straal uit. Jammer genoeg is net nu de garantietermijn is afgelopen de . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Kärcher aansluitset afvoer voor hogedrukreiniger 9. Karcher KPremium Full Control Plus Home.

Bekijk ons assortiment karcher vuilfrees (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! De Profi freeskop is een roterende vuilfrees voor het snel en intensief reinigen van oppervlakken en materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts