maandag 2 juni 2014

Bayer garden engerlingen

Engerlingen of spekmaden zijn de larven van de mei- of junikever. Deze bodemparasieten vreten aan de wortels. Het zijn witte komma-vormige larven met een . Dan moet u naast een portie geduld wel over de juiste bestrijdingsmiddelen beschikken. Bestrijd engerlingen en emelten snel en efficiënt.


Dankzij een unieke samenstelling voorkomt het emelten en engerlingen in het.

Wat te doen tegen engerlingen! Als u de emelten en engerlingen in uw tuin wilt bestrijden, kan dat echter volstrekt legaal met het middel Provado Garden op basis van de . Heel het grasveld wordt ondergraven door engerlingen. Die aaltjes eten de engerlingen op.


Deze oplossing is alleen wat prijzig. De nuttige aaltjes dringen de levende engerlingen binnen. De engerlingen dienen als voedsel totdat de engerling het loodje heeft gelegd.


Sinds het verbod op het product Provado Garden Gazon Insect vorig jaar, is er geen product tegen emelten en engerlingen voor particulier gebruikt in de handel. Bayer tegen bodem insecten.

Vele aanbiedingen bij bol. Ontbrekend: engerlingen. Emelten zijn de larven van de langpootmug, engerlingen zijn de. Ivoorkleurige, sterk gekromde larve, met dik zakvormig achterlijf (vaak grauw), bruine kop en drie paar bruine borstpoten. Larven van de van mei-, juni- en . Lees hier hoe u engerlingen kunt bestrijden.


Decis concentraat kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten, maar ook de buxusmot wordt met Decis . Aaltjes tegen engerlingen 500mECOstyle. Geen emelten maar engerlingen. Ik heb de vlek (10m2) inmiddels behandeld met Pychlorex garden. Tegen emelten en engerlingen in het gazon. Spuit de vloeistof op de . Larvex verdrijft engerlingen en emelten.


Herkent u zich in het volgende scenario ? Een mooi gazon, tot pakweg ergens in de vroege zomer pleksgewijs . Ook bodeminsecten zoals engerlingen en emelten kunnen een aanval inzetten op . Sommige insecten brengen je planten ernstige schade toe. Ze maken je planten vatbaarder voor ziektes en brengen soms virussen over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts