maandag 9 juni 2014

Mooiste lavendel

Tot 1verschillende lavendelsoorten uit de Nederlandse plantencollectie lavandula. De ouders van Royal Blue komen oorspronkelijk uit de Zuid-Franse Provence. Wij hebben deze zogenaamde angustifolia-variëteit ontwikkeld door kruising en.


Wanneer en hoe lavendel snoeien. Lavandula angustifolia is een uitstekende, winterharde lavendel.

Bij deze soort is het echter wel belangrijk dat hij zeker op een . Over enkele weken kleuren de Zuid-Franse lavendelvelden weer paars. Dit zijn de beste plekken lom lavendel te zien in de Provence, Drôme . De lavendel is van goede kwaliteit, waardoor ze sterk, vol en mooi bloemen . Wij adviseren de lavendel twee keer per jaar te snoeien. De eerste maal, in maart, snoeit u de plant tot net boven het kale hout. De tweede maal snoeit u de .

De goedkoopste tuindoeken van Nederland en België. Dan bent u bij zaden kopen online aan het juiste adres! Door lavendel in uw tuin te planten krijgt u het . Deze cultivar wordt niet zo hoog. Waar vind je de mooiste lavendelvelden van de Provence?


Lavendel is tegenwoordig . Voor sommigen roept het het beeld op van zalige zomervakanties in de Provence, voor anderen is het de . Op zoek naar tips om lavendel te snoeien? Snoei de lavendel nooit op het . In de borders zie je niet alleen de mooiste combinaties met lavendel , maar ook met rozemarijn, tijm, salie en andere mediterrane planten. Als je door de Provence rijdt zijn de oneindige lavendelvelden niet te missen. Verruil de blauwe zee eens voor de paarse lavendelvelden in Frankrijk.


Al fietsend rijd je langs de mooiste plekken die ook nog eens lekker ruiken. Dan heeft u de mooiste bloei. Zorg er dus altijd voor dat . Waar je ook kijkt, overal zie je intens gloeiende lavendelvelden.

De kleine knoppen beginnen zich zachtjesaan te openen, donkerblauwe tot . We zetten de mooiste routes op een rij! Verschillende routes door de Provence en het achterland van de Var leiden naar een aantal van de mooiste dorpen waar lavendel wordt gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts