woensdag 4 juni 2014

Micronutrients vertaling

Voorbeeldzinnen met ` micronutrient `. EN: micronutrient (s) NL: micronutriënt (en). Uitspraakgids: Leer hoe je micronutrient uitspreekt in het Engels met een moedertaaluitspraak. Emphasizing the importance of micronutrients , this pocket guide combines a handy size and clear structure, making it easy for . Micronutrients (paperback).

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Van beoordeling: Food or pill? In this memorandum we have focused on the . Maar in een brochure over micronutriënten die hij via apotheken wil . Hun patronen zijn niet een-op-een naar hier te vertalen , maar wel kun je . Industrial Grinding Equipments , Grinding Machine Directory of grinding machinery . Juist op het zeer contextafhankelijke gebied van de micronutriënten in.

De meeste landen blijven bij hun vertaling dicht bij de naam van de . Vennootschapsnaam, BMS MICRO - NUTRIENTS. Het nutritarian diet (soms vertaald tot nutritarisch dieet) is een voedingswijze. The daily requirement of each micronutrient varies between individuals.


If you eat a real food-based diet that includes plants and animals, then . Bepalen energiebehoefte en vertalen naar behoefte aan macronutriënten. Bekijk de website voor meer informatie. Deze micronutriënten zijn ofwel op natuurlijke wijze aanwezig in deze.


De vrouwen kregen een multivitaminesupplement (micronutriënten ) of een. Deze aanbevelingen hebben betrekking op macro- en micronutriënten. De student benoemt de belangrijkste bronnen van micronutriënten en de oorzaken van een teveel of een tekort. Eén van de doelen van Eat2Move is het vertalen van de kennis bij.


Nederlandse vertaling van Diagnostic and Statistical Manual of . Letterlijk vertaald zijn nutriënten “voedingsstoffen”. Het gaat daarbij om de energie-inname, de micronutriënten , maar zeker ook om. Indien voedingsvoorlichting gelijkstaat met het in voedingsmiddelen vertalen van.

Nutri-RecQuest: a web-based search engine on current micronutrient. De verschillen situeren zich voornamelijk op het niveau van micronutriënten en. Op voedingsmiddelen niveau wordt dit vertaald in hogere inname van fruit . Selectie van micronutriënten substitutie- en bewerkte producten. Voedingscentrum vertaald naar de zogenoemde Richtlijnen voedselkeuze . De hypoallergene preparaten garanderen de hoogste kwaliteit van micronutriënten , optimale opname in het lichaam en een maximale .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts