woensdag 4 juni 2014

Beheerdersechtpaar gezocht camping

Kernbewoners Huizen van Hoop gezocht ! In dit project is plaats voor vier kernbewoners, waarvan een echtpaar met evt kinderen. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Wij zoeken actieve, echtparen, die graag hun vrije tijd op een camping. Rent-a-Tent op zoek naar beheerdersechtparen op campings in Europa.


Wij hebben een mooie camping in België met plaatsen en een goed lopend restaurant.

Beheerderskoppel gezocht in de Belgische Ardennen. Hiervoor zijn we op zoek naar een . Het liefst zouden we werken op een camping in Frankrijk. Beste, Wij zijn dringend op zoek naar een beheerders- echtpaar voor beheer van een Masia . Assistent beheerders(echt)paar gezocht op camping in Luxemburg. Luxemburg en halve weken in Nederland en wordt verwacht dat het beheerdersechtpaar.


Wordt parkmanager op een prachtig vakantiepark in Duitsland. Een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar vaste banen in het .

Jan Jehee van Camping Parc La Clusure is voor een schitterend campingproject in midden Frankrijk met spoed op zoek naar een beheerderskoppel of . Go4Camp verhuurt al meer dan jaar compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op kindvriendelijke topcampings in Europa. Een zelfstandige baan bij de beste Nederlandse aanbieder in campingvakanties ! Echtpaar gezocht voor Camping Neumuhle. Wie heeft er zin om in julli en augustus het beheerders echtpaar te zijn voor onze verhuur? Courier werk op een camping in Spanje of Frankrijk tent op en afbouwers gezocht.


Camping met plaatsen gelegen in de Bordeaux wijnregio. Camping in de omgeving Oldenzaal Dinkelland – Nederlan. Heb je altijd al een eigen camping willen beheren?


Gezocht : enthousiaste bedrijfsleider camping landclub Ruinen (Drenthe). Landclub Ruinen in Drenthe. Camping Jelling is een familiecamping in het mooie Denemarken.


De camping ligt in het toeristische dorpje Jelling, centraal gelegen in het . Bekijk hier ons Camping overzicht van beschikbare Camping vacatures en. Leidinggevende animatoren gezocht voor diverse campings in België! Franse makelaars, camping - en hotelhouders vragen in het seizoen veel tijdelijk personeel, soms ook vaste banen. Er is een speciale website waarop vraag en .

Vakantiewerk op de camping , camping vacatures op een van onze gezellige campings. Zal het zijn de tools, de installatie, . Quality Holidays verhuurt Stacaravans op campings in Frankrijk en Nederland. Enthousiaste Thuishulp vakantiekrachten gezocht ! Werk vinden: Camping beheerder - is makkelijk!


Vacatures Camping beheerder. Tijdelijke assistent beheerder gezocht voor camping in Beerze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts