donderdag 5 juni 2014

Thuja plicata 'atrovirens' haag

Gedijt op alle gronden, is geurend met een plantafstand van à . Dit type Levensboom heeft . Deze haagconifeer groeit . Een thuya haag is een conifeer die een mensenleven kan meegaan. Als haagplant kan hij op elk gewenste hoogte en breedte gesnoeid worden en als solitair kan hij .

Sterk groeiende, pyramidale Thuya met opgaande twijgen, zeer geschikt als haagplant. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Zoekt u een groene omheining voor uw tuin?


Bij ons kunt u een haag bestellen en laten aanplanten. Kan deze haag wel naast een moestuintje? Hij vormt een dichte haag waardoor men niet kan kijken.

Thuja plicata Atrovirens : een mooie donkergroene conifeer. Populaire conifeer die vaak als haag ingezet wordt! Ook tijdens de koudere maanden . Toch is de thuja plicata ook gewoon als haagplant verkrijgbaar.


Van nature grote conifeer die zich echter excellent tot haag laat snoeien. Haagsparren zijn een gekende en veelgebruikte groep van haagplanten. Plantafstand ( haag ): cm . Een mooie haag moet vaak geschoren worden, zeker wanneer het gaat over een formele haag. Wanneer het gaat over een . Zoeken: thuja plicata atrovirens 2. Wij bieden verschillende aanbiedingen van de Levensboom plicata . Bovenstaande eigenschappen maken Thuja coniferen een ideale haagplant voor veel van onze klanten. Sterke en vlot groeiende haag die steeds groen blijft.


Met het lichtgroene loof lijkt de haag minder . De Reuzenlevensboom is een boom welke in ons klimaat vooral als haag wordt gebruikt. Potmaat: C Standplaats: zon - halfschaduw.

Bijzonderheden:Bladhoudend-uiterst geschikt als . Thuja Plicata Atrovirens Coniferenhaag uit eigen kwekerij goedkoop kopen inclusief bezorgen, aanplanten en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts