maandag 2 juni 2014

Decis werkzame stof

Werkzame stof : deltamethrin. Aard van het preparaat: Emulgeerbaar concentraat. Het middel werkt door contactwerking op de larven. Primaire verpakking DECIS EC (X 1LT).


H3Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Deze verpakking is bedrijfsafval, mits deze is schoongespoeld zoals wettelijk is voorgeschreven.

Raad teneinde deltamethrin op te nemen als werkzame stof. De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt gewaarborgd in. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Decis EC 1liter vloeibaar. Overzicht bekendste handelsmiddelen per werkzame stof , (2) Aard: a = acaricide, i = insecticide . Tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten.


Alle 2in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen ( werkzame stoffen ) zijn geanalyseerd op deze vijf. Van de 2bestrijdingsmiddelen ( werkzame stoffen ) zijn er volgens de gehanteerde systematiek. Substances listed in EINECS are considered phase-in .

Merknaam (vervolg) werkzame stof (vervolg). Het betreft middelen die zijn gebaseerd op de werkzame stoffen piperonylbutoxide en pyrethrinen, zoals Luxan Pyrethrum. Deze werkzame stof vernietigt razendsnel alle geraakte insecten.


Maar ook op de buxusmot die afgelopen seizoen voor veel schade . Bayer insecten decis concentraat kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Dit middel bevat de werkzame stof deltamethrin. Neonicotinoïden schadelijk voor bijen. Met de decis van bayer bent u er direct vanaf!


In beide gevallen is de werkzame stof deltamethrin. In Nederland hebben bestrijdingsmiddelen met een werkzame stof of. MRLs) voor de werkzame stof. Hoe groter de rups hoe meer werkzame stof hij binnen moet krijgen om de . Waarom hulpstoffen de werkzaamheid van reguliere.


WOPRO-DELTAMETHRIN EC. Gehalte (g of ) Formulering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts