woensdag 25 juni 2014

De leistert buitenbad

Bij de Leistert zit je goed! Zowel bij goed als bij slecht weer is er van alles te doen. Lekker zwemmen in het buitenbad en roeivijver, klimmen en klauteren in de . Het mooie subtropisch zwembad in Limburg van de Leistert is een bezoekje meer dan waard.


Weer of geen weer, spetteren en ravotten in het water kan hier.

De Leistert is een vogel maar ook een camping in het limburgseland in. Dus feitelijk kun je de camping oplopen en zo het buitenbad inlopen voor niets. Hier verblijf je altijd op topniveau. De 5-sterrencamping in hartje Limburg heeft prachtige, ruime.


Subtropisch zwemparadijs: subtropisch binnenzwembad en buitenbad met golfslagbad. Recreatiepark de Leistert is een kindvriendelijke camping met overvloed aan. Safaritenten - de Leistert.


Eén van meest luxe parken van Nederland!

Een paar glijbanen, peuterbadje, buitenbad en zwemvijver. De Polfermolen omvat zwembaden, binnen - en buitenbad , fitness- en vergaderruimten, sporthal, theaterzaal en twee . Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot de mooiste campings in . Camping de Leistert is een top vakantiepark in Limburg. Zwembad was niet open, tegenvaller, ook het buitenbad ging later open. Zo heb je een groot buitenbad (golfslagbad) en een subtropisch binnenbad. Binnenbad prima en ook de rest op de camping.


Planeje a sua viagem à Roggel. Buitenbad gewoon zielig ,. Golfslagbuitenbad , Suptropisch zwemparadijs binnen en een zwemmeer staan tot je . Dagbezoek subtropisch zwemba buitenbad en speeltuin. Kom samen genieten van de ultieme vakantie op een van onze toplocaties! Camping en vakantiepark de Leistert is een waar vakantieparadijs in het Limburgse. Vakantie is geen vakantie zonder een mega zwemparadijs!


Dus weer of geen weer, spetteren en ravotten in het water kan hier altijd. Het recreatie park is ruim en heeft erg veel te doen voor de kinderen van alle leeftijden oa binnenbad , buitenbad , natuurmeer met strand .

Uitzondering hierop is de Leistert. Het buitenbad is je beste vriend tijdens de warme zomerperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts