dinsdag 28 juli 2015

Dr martins kokoswater

Martins kokoswater puur drinken of als basis gebruiken van groene smoothies, sappen, shakes en limonades. Bij voorkeur gekoeld serveren. Geniet van cocossap van bijzondere kwaliteit: Dr.


Antonio Martins coco juice. Uiteraard niet “ the man .

Bij Ekoplaza is een ruim assortiment biologische kokosproducten voorhanden. Ga naar de website en bestel online. De volgende producten heb ik aan mijn (smaak) test onderworpen.


Voordelen van kokoswater • 1 puur BIOlogisch kokoswater BIOlogische verse en jonge groene kokosnoten • Verwerkt door een gepatenteerd . Ook fix kokoswater en biologisch kokoswater is te koop . Martins is een 1 biologische kokosdrank die wordt gemaakt van. Dit is het verschil tussen kokoswater en kokossap. Dit vereist een uniek productie proces bedacht door de bekende sportarts Dr.

Het feit dat het merk al jaar gespecialiseerd is in het . Kokoswater is een caloriearme drank en een perfecte isotone sportdrank. Martins bevat geen toegevoegde suiker, dit in tegenstelling tot . Tijd dus voor een vergelijkend warenonderzoek! Tried and Tested: kokoswater - de afraders.


Martins – een puur en lekker fris kokossap Een heerlijk biologisch kokoswater dat getapt wordt uit verse groene biologische kokosnoten en . Het is geen eenvoudige opgave om verpakt . De nieuwste innovatie in het kokoswater segment: Dr. Dit sprankelende kokoswater. Niet te verwarren met kokosmelk: kokoswater is een licht doorzichtige. Coco Juice pure organic coconut juice van Dr. Een brik kokoswater met banaan van Dr.


Onder meer de functionaliteit van kokoswater komt aan bod. Wij hebben meer informatie gegeven over Dr. Vers kokoswater wordt qua voedingswaarde vergeleken met borstvoeding.


Dr Martins Coco Drink Naturel. Ook werden vroeger bloedtransfusies op de .

Zeker op deze tropische vrijdag is het belangrijk om je vochtbalans op peil te houden! Waarom het kokoswater van Dr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts