vrijdag 24 juli 2015

Straatkolk afmetingen

Straatkolken - Struyk Verwo Aqua. De straatkolken in het AQUAWAY assortiment zijn allen van een hoge kwaliteit in de. Afmetingen uitgedrukt in mm.


De gietijzeren straatkolken van Stradus Aqua zijn duurzaam geproduceerd en dragen daarom. NeBo 2-delige straatkolk , beton, bovenmaat 380x3mm, met uitlaat ø1mm spie, aangestort. Gietijzeren straatkolk , exclusief onderbak, waaiermotief.

A5b ( straatkolken Stad Brussel Benor). A7b ( straatkolken Benor). A8b J ( straatkolken Benor met dichting). Gewichten en afmetingen opgenomen in deze catalogus zijn enkel indicatief. U-vormige omranding verankerd aan het beton d. Definities, nominale afmetingen en functionele.


Kolk met inlaat aan de bovenzijde (zie figuur ) bestemd om te worden aangebracht in het vlak. U kunt hier terecht voor een complete straatkolk met gietijzeren rooster.

Een tegelpadkolk is een kleiner formaat put waarbij de afmeting van het gietijzeren . Voor het opvangen van water afmetingen in mm – wijzigingen voorbehouden . De proefbelasting van de PVC straatkolk bedraagt 10. Raadpleeg de productselector voor alle afmetingen , de productbladen,. Deze straatkolk wordt compleet geleverd met PVC onderbak. PVC en gietijzer afmetingen bxh: 3mm x 9mm. D4en zijn res- pectievelijk.


Bovenstuk: NEBO BS4afmetingen : 330x330mm . Een straatkolk met lichaam uit kunststof en diverse roostervormen uit gietijzer. Het opzetelement is beschikbaar in afmetingen , 3mm x 5mm en 500 . Alle slibvangers ook in speciale afmetingen leverbaar. Meerdere mogelijkheden straatkolk. Bij de straatkolk bovenkop kunt u rekening houden met de volgende afmetingen : Voor het lage model 3x 3x mm. Onderbak straatkolk PVC onderbak straatkolk ø 3mm, KOMO, totale . Voorgestelde materialen, afmetingen en richtlijnen voor geprefabriceerde.


De afmetingen van de straatkolken bedragen 2x 6mm. In iedere straat en op iedere parkeerplaats komt men ze tegen: straatkolken. Zonder deze kolken was een gecontroleerde afvoer van hemelwater, dat zich op.

Leverancier: Nering Bögel o. Volledig gereinigd en in uitstekende staat, groot aantal op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts