woensdag 22 juli 2015

Euphorbia snoeien

Euphorbia amygdaloides robbiae is een uitstekende, wintergroene bodembedekker, bloeit in april. Knip na de bloei de uitgebloeide bloemstengels af. Bij het snoeien komt het giftige witte melksap te voorschijn welke je huid kan irriteren.


Verzorging ( snoeien , planttijd etc.) eventueel bevroren delen van de plant na de winter . Oude, lelijke struiken kun je rustig tot aan de grond snoeien.

Wanneer snoeien De bloemstengels in de late zomer of herfst terugsnoeien, oude . Zorg dat al je hagen een eerste keer gesnoeid zijn voor de langste dag (juni) en snoei. Euphorbia characias wulfenii, in het nederlands wolfsmelk genoemd is een. Wordt uw Cactus of Euphorbia te groot haal dan de vertakking . Rozen snoeien , uitleg en tips. Het is van belang in het voorjaar de plant te snoeien.


Opnieuw geplaatst, ik had de verkeerde rubriek gekozen. Hallo mensen,ik heb een wolfsmelk van de soort Euphorbia Wulfenii.

Nederlandse naaAmandelwolfsmelk. Soort: Plant voor een open ruimte. Op zoek naar een plant zoals euphorbia erytrea 100cm? Het is geen cactus maar een Euphorbia , deze kan je uitstekend snoeien op welke plek als je maar wilt, maar pas op, er komt wit sap uit dat aan je handen blijft . Snoei ze met een zaag of . De christusdoorn ( Euphorbia milii) is een zeer algemene bloeiende.


Draag handschoenen ivm giftig wolfsmelksap. Vermeerderen: basisstek in. Verzorging Cactus ( Euphorbia ). Wolfsmelk kan een allergische reactie op de huid veroorzaken. De Cactus is het eerste waar mensen aan zullen. Bruine bladeren krijgen Cactussen gelukkig niet zo . Christusdoorn ( Euphorbia milii).


Pas op met snoeien en verpotten en houdt huisdieren en kleine kinderen bij de plant uit de buurt. Wat gebeurt er bij aanraking of inname van delen van de euphorbia ? We hebben onze Euphorbia trigona weg moeten doen. In drieëntwintig jaar was hij uitgegroeid van een veertig centimeter hoog plantje van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts