dinsdag 21 juli 2015

Little tikes autotransporter

Little Tikes Grote Autotransporter. Koop of Verkoop little tikes autotransporter op Marktplaats. Vind little tikes autotransporter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met de eenvoudig te gebruiken laadklep . Deze transportwagen kan brede bochten en haarspeldbochten maken.


Laagste prijs €3bij Blokker. Wat anderen zeggen over Blokker:. Op werkdagen besteld voor 21:uur volgende dag in huis. Bestel simpel online bij de webshop van Top Toys Zeist.


Nu in de aanbieding van € 41. Koop nu LITTLE TIKES Grote auto transporter bij Vatana. Bezoek onze winkels in Paal, Genk en . Schrijf de eerste beoordeling van dit product.


Beschikbaarheid: In voorraad. Ideaal voor een stoere jongen die met zijn truck in de tuin of woonkamer speelt. Meer leuke filmpjes zien ? Vergelijk winkelprijzen.


Ze zijn dan klaar om verkocht te worden. Klap de oplegger neer en laadt de. De semi-vrachtwagen draait . De autotransporter in groot formaat! Max nrMet het Max Nummer kunnen wij het product altijd voor je vinden.


Wordt geleverd in Touchbox. Mega fun met deze stevige autotransporter. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. De grote autotransporter wordt geleverd met twee speelgoed sportwagens en een oprijplaat die makkelijk naar beneden kan.


Dit speelgoed is geschik voor kinderen . Klassisk legetøj med mange timers sjov leg. Rijd de twee auto`s op de vrachtwagen en breng ze naar hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts