donderdag 30 juli 2015

Houten tuintafel schoonmaken

Je houten tafel schoonmaken is lang niet zo moeilijk als je zou verwachten. In dit artikel lees je precies hoe je van alle vervelende vlekken af komt! Hoe moet je teakhouten tuinmeubelen schoonmaken ? Gezien de omvang van bijvoorbeeld een houten tuintafel , is dit niet altijd mogelijk.


Om houten tuinmeubelen lang mooi te houden is ze schoon houden belangrijk.

Bekijk in onze tuinmeubelen FAQ hoe je tuinmeubels van hout. Deze methode - die ook wordt gebruikt voor het reinigen van houten scheepsdekken. Naast deze eenvoudige wijze van schoonmaken zijn er ook allerlei . Je hebt hede perfecte houten tafel voor de tuin, het balkon of je woonkamer. Je kan er uren aan zitten met je laptop of natafelen met . Een goed onderhoud van houten tuinmeubelen zorgt ervoor dat het hout veel langer in goede staat zal blijven en verlengt dus de levensduur ervan.


Laatst las ik de tip om (onbehandeld) hout met een mengsel van groene zeep, soda en warm water te boenen. Omdat mijn eigen tafel na een .

Zijn je tuinmeubelen groen of zwart geworden van algen, mos en vuil? Lees hier alles over de beste behandeling van uw houten tuintafel. TIPS voor het schoonmaken en onderhouden van uw tuintafel. Met welk middel kunt u uw teakhouten tuinmeubelen schoonmaken ? Wij hebben dit getest, hier kunt u. Dit is een uitgebreide tutorial hoe u uw Skagerak teak houten tafel moet reinigen.


Benieuwd wat het beste werkt om groene aanslag van jouw houten. Eiken tuinmeubel schoonmaken. Heb je (hard) houten tuinmeubelen, gebruik dan een mild sopje van groene zeep en een harde borstel.


Na het schoonmaken kun je zachthout. Om je hardhouten tuinmeubelen zo lang mogelijk mooi te houden en om de. Teakmeubelen zijn een prachtige toevoeging aan je tuin. Bovendien is teak makkelijk in onderhoud: het is tropisch hardhout.


Hoe onderhoud ik mijn houten tuinmeubelen? Wil je ze mooi houden, behandel je tuinmeubelen dan twee keer per jaar met speciale schoonmaak - en onderhoudsmiddelen. Zet ongebruikte tuinstoelen schuin onder de tuintafel.

Je kunt je tuinmeubelen schoonmaken met deze handige tips in het. Maak je kunststof, houten of stenen tuintafels en tuinstoelen eenvoudig schoon met de . Het is aan te raden om geen schoonmaakmiddel of zeep te gebruiken,. Een houten tafel kun je tot in de lengte der dagen mooi houden door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts