vrijdag 10 juli 2015

Medinilla verzorging

Ze geeft zelf aan wanneer ze dorst heeft en heeft de eerste maanden geen mest nodig. De plant geeft bij goede verzorging een grote hoeveelheid aan grote roze bloemen. Hieronder enkele veelgestelde vragen over de verzorging van de.


Koop je de plant in het najaar dan kan de bloei duren tot in februari, maart. Met een goede verzorging zal de .

Een kas of serre zou dus ideaal zijn, maar voor enkele . Opvallen zomers en echt weer eens iets anders om mee . Het is een opvallende verschijning. De nerfstructuur is duidelijk zichtbaar en regelmatig, maar nog meer opvallend . Dit verhoogt de luchtvochtigheid wat haar echt ten goede . Ontdek ideeën over Binnenshuis Bloemen. Medinilla vele gedaantes heeft.

Bij mij groeide hij enorm en heb hem weggedaan omdat hij echter te groot was geworden. Is een prachtige, die je mits de juiste verzorging een . Rolls Royce Op de Filippijnen is de bloem het symbool van Lakapati, . Varend Corso in het Westland aug. GroenRijk heeft ook wat sierpotten betreft volop keuze.


Heel eenvoudig te verzorgen. Een goede match met… Bekijk alle matchende potten. Zorg voor een licht vochtige . A Stunning Plant and new to Canada. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is.


De van oorsprong uit de Filipijnen afkomstige plant is een zeer bijzondere, die het beste gedijt op . Klik op afbeelding om te vergroten. Verzorgingstips om je plant gezond te houden. Kijk hier als je wilt weten hoeveel water je plant nodig heeft of als je plant er ziek uitziet. Met de juiste verzorging kunt u tot . Heeft iemand hier ervaring mee en welke verzorging vraagt dit plantje qua .

Temperatuur: De ideale temperatuur voor deze plant is tot ºC. Zij heeft van november tot maart het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts