donderdag 30 juli 2015

Kentia palm bruine bladeren

De Kentia is een palm uit de familie Arecaceae of Palmea. Bruine randen zullen ontstaan bij de onderste bladeren , dit zijn de oudste bladeren. Wanneer de onderste bladeren bruin worden, mag u deze wegknippen.


Van oorsprong komt deze kamerplant van een eiland ten oosten van Australiƫ. Howea Forsteriana of Kentia palm is een bekende binnen de kamerplanten.

Als de bladeren van de Kentia bruin of lelijk worden, kunt u deze het beste . Ze is niet alleen stijlvol, een Kentia zorgt er ook voor dat jij. Hallo allemaal,Onlangs viel me op dat de onderste bladeren van mijn Kentia Palm bruin beginnen te worden. Op sommige andere bladeren zie . Help mijn kamerplanten posts mrt.


Wij hebben nu ongeveer drie maand een Kentia palm , nu begint hij de laatste . Kentia is groen en heeft bruine vezels aan de stam terwijl de stammen van. Pas ook op voor spint, herkenbaar aan grijsachtige bladeren en .

Wij kochten enkele maanden geleden een mooie Kentia palm voor in. Sinds enige tijd verschijnen er bruine vlekken op sommige bladeren. Heeft u het probleem van de bruine bladeren van uw kentia palm al kunnen oplossen? Heb mij ook zo een palm gekocht en heb nu hetzelfde . De kentiapalm (Howea forseriana) is een populaire kamerplant.


Dit uit zich bij deze plant in bruine bladpunten. Met zijn sierlijke blad verfraait hij daarnaast uw woning. Of alleen de puntjes, als die bruin geworden zijn. Hoe krachtiger de palmbladeren zijn (Chamearops humilis en Trachycarpus fortunei ) des.


TIP Knip bruine , oude blaadjes onderaan bij de stam af, zodat de Kentia - palm bovenin beter nieuwe bladeren kan maken. De vlek wordt steeds groter,en uiteindelijk is het ganse blad donker. De Areca palm, Dypsis lutescens, is uitgeroepen tot plant van de. Gele en bruine bladeren kunnen worden afgeknipt.


Zit er tussem de oude bruine bladeren geen jong groen? Anders snap ik het wel dat hij bruin wordt. Het lijkt een Kentia palm. Veelgestelde vragen over de Howea Palm en de verzorging.

Wat is er aan de hand wanneer een rood bruin blad ontstaat? Dit is een natuurlijke variatie in . Als een Kentia bruine randen krijgt bij de onderste bladeren kunt u deze . Gele of bruine bladeren zijn meestal het gevolg van teveel zonlicht. Bruine bladpunten ontstaan ten gevolge van droge lucht, te weinig water of kou en . Als je van de palmplant houdt, kies dan voor de kentiapalm.


Bruin blad is een teken dat uw Kentia palm (Howea forsteriana) te veel of te weinig water krijgt. Een kamerplant zal altijd op dezelfde manier reageren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts