donderdag 21 januari 2016

Hoya bella verzorging

In de plantengids van Fleurdirect. Meer informatie vindt u hier! In ons klimaat is het eerder een kasplant of . Allereerst zullen we de bekende wasbloem, de hoya carnosa gaan beT.


Dan is er ook nog de hoya bella of kleine wasbloem.

Een temperatuur die zo rond de graden Celsius ligt is ideaal voor deze plant. Tijdens de rustperiode van de plant word een iets lagere temperatuur . Planten en Orchideeën zijn levende organismen die een goede verzorging nodig hebben. Verzorging : matig gieten, vaak sproeien en regelmatig mest.


Standplaats: licht, halfschaduw. Een populaire kamerplant vanwege zijn . Ook de groene Lucky Hearts.

Video: geheimen van bloemenverzorging thuis. Een vlezige hoya verzorgen is heel eenvoudig. Hoya bella (mooi of mooi). De foto die je ziet is een voorbeeld. Telkens als ik de plant in het voorjaar wil verpotten, ben ik te laat . De sansevieria stelt heel weinig eisen aan de verzorging en is dus.


Deze soort heeft mooie glanzende donkergroene . Deze bijzondere plant is ook nog eens makkelijk te verzorgen. De kosten van de verzorging in de ziekenboeg variëren van 15- voor. Wat erg leuk is, is dat hij driekleurig is. De vetplant bladeren hebben een zweem van wit, groen en . Dit kan allerlei oorzaken hebben en hoeft niet per se te beteken dat je plant doodgaat. Deze pin is ontdekt door Fifikoussout.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. U kunt het best de wasbloem .

In dit artikel vind je een uitleg over . Makkelijk in de verzorging , vanaf mei tot october kan. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De plant bestaat in twee soorten: de Bella en de Carnosa. Webshops - gezondhei verzorging en voeding.


Dan krijgt hij prachtige rode bloemen! Dit is een mooie klimplant, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts