maandag 25 januari 2016

Passer staedtler

Staedtler passer Mars 5Comfort. Met snelverstelling en precisiewieltje. Plooibaar naald- en potloodbeen. Verwisselbaar potloodstukje met diameter van 4 . Het merk is gespecialiseerd in het .

Vele aanbiedingen bij bol. De passer heeft een aanzetstuk om grotere cirkels te maken. STAEDTLER Passers koop je eenvoudig online bij bol. Nieuwe generatie passers onder de naam Noris Club. Voorzien van driekantige, ergonomische passerbenen.


Verpakt in een kunststof etui met klapdeksel en . Het beste assortiment Passers vind je op Bruna. Vandaag voor 22:bestel morgen in huis!

Volledig uit metaal vervaardigde passer met kunststof druktoetsen. Franco levering in BelgiĆ« en Nederland vanaf euro. Deze passer heeft een telescopisch . Geleverd met een universeel aanzetstuk en een koker met reserve onderdelen. Koop schilder- en tekenattributen in onze online webshop: Passers - Toebehoren - Tekenen. Traploze geleiding om precies en moeiteloos de juiste radius te kunnen instellen.


Standaardpasser met maximale cirkeldoorsnede van ca. Met stompe veiligheidsnaal zodat er minder kans is op verwondingen. Precisiepasser met traploze geleiding om moeiteloos de juiste straal te kunnen instellen.


In originele doos en … € 2000. Gratis verzending, Slim studeren. Buigbaar potlood- en naaldbeen. PASSER MET BLOKKEERSYSTEEM MAPED.


Scolair heeft het grootste aanbod aan artikelen voor het basis- en voortgezet onderwijs, voor bedrijven, verenigingen en . Voor vragen bel of mail gerust. Verzenden in overleg mogelijk.

Bezoek onze winkels in Paal, Genk. Vul hier een korte omschrijving in van uw diensten, producten of bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts