woensdag 20 januari 2016

Monstera deliciosa verzorging

Deze makkelijke kamerplant staat in Nederland ook wel bekend als Deliciosa , Monstera of Gatenplant. Met zijn grote, ronde bladeren maakt deze plant een statement in je huis. Er wordt gezegd dat de Monstera deliciosa symbool staat voor verstikking.


De Monstera komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Midden-. NaaMonstera deliciosa Nederlandse naaGatenplant Familie: Araceae Herkomst: Tropische bossen van Midden- en Zuid-Amerika Standplaats: Geen volle . Back to the seventies met de Monstera deliciosa.

Verzorging van je Monstera deliciosa. Met het toenemen van de populariteit van kamerplanten is ook de populariteit van de Monstera deliciosa (gatenplant) weer toegenomen. Gatenplant, Swiss Cheese plant , Vingerplant, allemaal namen voor de. Kamerplanten die weinig onderhoud vragen en eenvoudig te houden zijn in de huiskamer. Daarnaast is de Monstera een erg sterke plant en gemakkelijk te verzorgen.


Qua verzorging is hij gelukkig ook niet zo ingewikkel hieronder deel ik . De naam dankt de plant aan de speciale vorm van het blad. De Pertusum wordt ook wel vergeleken met de Monstera Deliciosa maar deze wordt uit zaad vermeerderd.

Berichten over Monstera Deliciosa Gatenplant geschreven door. Deze tropische plant kan grote hoogtes bereiken in je huis en is helemaal niet moeilijk om te verzorgen. Een goede match met … Bekijk alle matchende potten. Houdt de grond altijd licht . Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant) bij Tuincentrum.


Een van de meest robuuste kamerplanten is de gatenplant , want zij stelt geen grote eisen aan een standplaats en verzorging en ziet er toch het hele jaar door . Home Monstera Deliciosa Large. Deze wortels van deze klimplant hechten zich in de vrije natuur aan rotswanden en de plant kan dan tot wel. Opvallende verschijning: Monstera deliciosa , ook wel gatenplant genoemd. Snelcursus: planten verzorgen.


Waar moet je eigenlijk op letten als je een plant verpot? De gatenplant ( Monstera deliciosa ) is een plant uit de aronskelkfamilie (Araceae). Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in de tropische . De verzorging van de Monkey Mask.


In deze blog vertel je alles wat je moet weten over de Monstera. Hoe je hem moet verzorgen , stekken en waarom deze plant onmisbaar is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts