maandag 18 januari 2016

Plastic kokers met deksel

Kokers in diameters van 25mm tot 210mm. Wij zijn producent van transparante kokerverpakkingen. De huls en het deksel is altijd helder transparant. Met aangelijmde bodem en losse deksels geleverd. Deze transparante kokers worden gebruikt voor het verpakken van verschillende producten.


Voor het verzenden van bijvoorbeeld posters, tekeningen en andere drukwerk hebben we een ruim assortiment kartonnen verzendkokers met plastic deksel en.

De kokers zijn licht en representatief. De PETG kokers zijn gemaakt van stevig materiaal en worden geleverd met witte kunststof deksels die naar binnen . Witte kartonnen dekselkokers (of verzendkokers ) geven uw zending direct een nette uitstraling. Deze kartonnen dekselkokers bieden uw kostbare drukwerk een. Meld je aan om deze informatie te zien. Wij verkopen verschillende soorten kokers in alle soorten en maten!


Transparante kokers Ø 1x 1mm incl. Bestel online ronde transparante plastic kokers voor al uw promotionele verzendingen of voor gebruik op beurzen en events.

U kunt kiezen uit ronde kokers die u makkelijk afsluit met plastic pluggen, vierkante. Kartonnen kokers voor zendingen die niet mogen kreuken of plooien. Verkrijgbaar in verschillende formaten uit wit of bruin karton met plastic deksels. Op verzoek voorzien wij kokers bijvoorbeeld van plastic deksels , vouwsluitingen, metalen bodems, handvatten of hengsels.


Daarnaast bieden wij u een ruime . KOKER_PVC_50X150MM_HELDER_X_DEKSEL. MMB Verpakkingen levert nagenoeg alle soorten plastic verpakkingen. Keuze uit de standaard koker , de conische koker en de ovale koker , in iedere. De plastic kokers zijn verkrijgbaar met standaard plastic deksels , maar ook met . PVC kokers met aangelijmde bodem. De verzendkoker kunt u gebruiken als documenten of producten niet in een enveloppe of doos passen, maar wel zonder vouwen en kreuken verzonden moeten . Hier vindt u alle verpakkingsmaterialen simpel online.


De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard en zacht plastic. Plastic Potje Met Schroefdeksel. Ronde bakjes met apart deksel. Vanaf € 6per stuks.


Koop eenvoudig al uw kokers online bij Profipack Verpakkingsmaterialen.

Verzendkoker van hardpapier VE = stuks, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts