vrijdag 15 januari 2016

Kentia palm bruine vlekken

Bruine randen zullen ontstaan bij de onderste bladeren, dit zijn de oudste bladeren. Nu komen erop verschillende bladen donkerbruine vlekken. De vlek wordt steeds groter,en . Zwarte ook wel bruine vlekken op uw palmblad. Op sommige andere bladeren zie ik ook bruine vlekken.


Help mijn kamerplanten posts mrt.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Kentia Palm bruin beginnen te worden. Van oorsprong komt deze kamerplant van een eiland ten oosten van Australiƫ.


Wanneer de onderste bladeren bruin worden, mag u deze wegknippen. Sinds enige tijd verschijnen er bruine vlekken op sommige bladeren. Hij stond bij een raam waar hij direct . Veelgestelde vragen over de Howea Palm en de verzorging.


Ik zie een blad met wat roestbruine kleine vlekjes. Ook dit is een natuurlijke variatie.

De kentiapalm (Howea forseriana) is een populaire kamerplant. Dit uit zich bij deze plant in bruine bladpunten. Bruine vlekken op de bladeren kunnen ontstaan door teveel water, koude (tocht) of . Een palm heeft veel licht nodig, als het kan in volle zon van lente tot herfst buiten of in de.


Bladeren en vruchten krijgen gele, rode of bruine vlekken. Oude bladeren van planten die last hebben van spint krijgen lichtgroene tot gele vlekken. Hoe krachtiger de palmbladeren zijn (Chamearops humilis en Trachycarpus fortunei ) des.


Op deze manier hoeft de palm er geen energie meer in te. Bij bruine punten of vlekken zou het een teken kunnen zijn dat de plant te weinig. Aan de onderkant van de bladeren zitten hele kleine bruine. De verwarming zorgt vaak voor droge lucht waardoor je planten vlekken kunnen krijgen, krullend blad. Zo herstellen beschadigde wortels sneller.


Echter, de plant is nu rustig aan bruin aan het worden. Dit kan tot bruine punten leiden! Anders snap ik het wel dat hij bruin wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts