donderdag 21 januari 2016

Rieten houtmand op wielen

Een rieten of rotan houtmand staat sfeervol in uw woonkamer. Een houtmand kopen bij het Mandenhuys is een goede keus. Deze mand op wielen heeft een multifunctioneel gebruik zoals het plaatsen van houtblokken. Bent u op zoek naar een mooie houtmand voor bij uw haard of kachel? Op Haardshop vindt u alle.


Onze stevige houtmanden zijn volledig vervaardigd uit duurzaam kubu riet.

De houtmanden zijn voorzien van verdoken parketwielen. Vergelijk het ruime aanbod opbergers o. Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de laagste . Veelzijdige rieten mand voor houtblokken met handvat op robuuste wielen. Deze stevige houtmand is vervaardigd uit rotan en is groot genoeg. Deze rotan haardmand op wielen is dé mand om je (aanmaak)hout op een praktische en prachtige manier te bewaren.


Rechthoekige houtmanden op wielen. Deze rieten opbergmand op wielen is een bijzonder item. In het aanbod van Sweetlivingshop.

Deze set stijlvolle rotan houtblokmanden in grijs is geschikt voor multifunctioneel gebruik. Deze handige houtmanden zijn voorzien van wieltjes en dus . U bent op zoek naar een rieten mand voor houtblokken, een speelgoedkoffer in riet, een picnicmand of een prachtig rieten salon? RIETEN HOUTMAND OP WIELTJES 48X56X83CM. Gebruik deze extra hoge rieten mand met jute bekleding tijdens de wintermaanden om het hout voor uw haard proper te bewaren.


Click to enlarge image houtmand jutte wielen. Handgemaakt van stevig Indonesisch Kubu riet. Wie kent er een huishouden waar geen rieten opbergmand , wasmand.


De rieten mand heeft een houten bodem en wielen , waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Prachtige houtmand van rotan. Vierkanten mand gemaakt van Grey rotan. Deze houtmand is voorzien van wieltjes en hengels aan beide kanten. Afmetingen zoals vermeld zijn . VANAF EIND MAART IS DEZE HOUTMAND WEER LEVERBAAR!


Rieten mand blauw aqua wit brede streep Small.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts