maandag 18 januari 2016

Levensduur gasslang

Om eigenaren van caravans en campers wat meer bewust te maken van de levensduur van gasslangen hangt het Duitse en veel gebruikte . In geen enkel wettelijk voorschrift of industrienorm is de levensduur van de gasslang bepaalt. Alleen de fabrikant van de gasslang bepaalt . Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen? Beste professionals, Even een vraagje, waar kan ik in de wet vinden. Er is geen wettelijke norm voor de levensduur van gasslangen en gasdrukregelaars dus het is je eigen verantwoordelijkheid of je veilig in je .

De slang moet altijd toegankelijk blijven voor . Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis! Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang ? Behalve een drukregelaar heb je voor een gasfles ook altijd een goedgekeurde gasslang en bijbehorende slangklemmen nodig om de gasfles goed en veilig te. Hoewel er geen wettelijke eisen zijn aan de levensduur , moet de gasslang wettelijk . Uitgangspunt Gebruik altijd een gasslang die speciaal ontworpen is voor propaan- of butaangas, te herkennen aan de volgende vermelding op de slang:. Op de oranje slang staat tegenwoordig in jaartal aangegeven wanneer deze uiterlijk vervangen moet worden.


In een andere discussie over de lengte van een gasslang , kwam naar voren, dat er een jaartal opstaat.

Meteen even gekeken en inderdaad bij . Heb even gebeld met het bedrijf en op mijn vraag of de gasslang niet vervangen had. De levensduur van een gasslang hangt af van de gebruikte . En hoe lang kun je veilig gebruik maken van een gasslang ? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over gasflessen. Een gasslang kan uitdrogen en scheurtjes vertonen.


Controleer daarom regelmatig de gasslang van je fornuis. In dit stappenplan zie je hoe je deze vervangt. De BONFIX buigbare gasslang is geschikt voor toepassing in alle gasinstallaties met een. De buigzame rubber gasslang is voorzien van het Gastec QA kwaliteitskeurmerk en gecertificeerd volgens. Onderhoud van gasslangen is belangrijk, zo verlengt u de levensduur van de slangen en voorkomt u lekkage.


Emiel vertelt met zijn kennis en . CE goedgekeurde PVC gasslang met aangeperste koppelingen. In verschillende uitvoeringen en lengtes. Hier een voorbeeld en wijziging . De gasslang mag een lengte hebben van maximaal twee meter. Bij grotere afstanden moet de gasslang zijn aangesloten op een vaste leiding.


Vele aanbiedingen bij bol.

Easy-Fitt Installatiematerialen. Levensduur , Onbeperkt indien aan voorschriften voldaan worden. Gasslangen koop je eenvoudig online bij bol. Raminex Superflex gasslang 1cm.


RVS gasslang , onbeperkte levensduur , gegoten koppelingen die niet los kunnen schieten, hittebestendig . Poreuze gasslang meest voorkomende tekortkoming bij installaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts