donderdag 29 september 2016

Transparante kokers

Deze transparante PVC kokers zijn de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. De PVC koker wordt gemaakt van stevig materiaal waardoor uw . Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw transparante kokers ? Neem dan contact met ons . Uw producten zijn in deze transparante kokers en doosjes niet alleen goed verpakt en bescherm maar ook mooi zichtbaar.

Zo vormen ze direct als een . Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Krabbendam Kadoverpakking heeft een ruim assortiment aan transparante doosjes en kokers. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard . De koker die dichtschroeft. Gegarandeerd scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levering.


Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes, doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers , rechthoekige transparante.

Wij verkopen een breed en diep assortiment kokers in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen verzendkokers, transparante flexibele kokers en . Wilt u dat uw product zichtbaar is? Kijk dan eens naar de transparante PVC kokers. Transparante kokers met zilver kartonnen bodem. Uw drukwerk of poster is duidelijk zichtbaar.


Uw product mooi verpakt en direct zichtbaar in transparante kokers. Bedrukt of onbedrukt, de mogelijkheden zijn hier onbegrensd om uw product de aandacht te . Op het deksel van de snoepjes in transparante koker plakken wij een sticker. Kunststof transparante ovale kokers.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties . Verkrijgbaar in ronden en vierkanten uitvoering en met verschillende. Glasheldere pvc kokers voor het verpakken van snoep, bloemen en andere kleine giftartikelen. Tekeningkoker transparant kunststof uitschuifbaar MH-Way. Luxe transparante doos pump (NIEUW) Meer Informatie.


Koker pvc 26x150mm transparant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts