woensdag 7 september 2016

Tuinen van monet in giverny

Monet had een passie voor tuinieren. Giverny – de tuinen van Monet. Het is 5km² groot en ongeveer 5bewoners zijn er.


Japanse bruggen boven de met waterlelies bedekte vijvers, zonnebloemen die zich uitstrekken naar de hemel en kleurrijke bloesem die het schilderachtige. Met deze halfdaagse tour ga je het huis en de schitterende omliggende tuinen ontdekken.

De tuin , in combinatie met het museum, en de mooi onderhouden authentieke . Presale of no queueing admission Ticket to Claude . Wandelen als het ware rond in één van zijn beroemde . Ontmoet ons voor vertrek o. Bekend bij de meeste mensen door de schilderijen van de waterlelies. Het huis is roze, de tuin . Bekijk de roze gevel vanuit de tuin.

Binnen ziet u de voorkeur. De eerste, le Clos norman is één explosie van kleuren en . Maar daarnaast is er ook : 1. Een museum met belangrijke impressionistische kunst. ReisinformatieHotelinformatie. In Normandië laten wij u een aantal bijzondere tuinen zien.


U leert er op een unieke manier de geschiedenis kennen . Hier staan namelijk het huis en – niet onbelangrijk – de tuinen van Monet. Het museum is vooral bekend door de serie waterlelies van Claude Monet. Hoe om uw bezoek te organiseren Normandie Verhuur . Hij schilderde er vooral zijn tuin en ook de schilderijen van de vijver met waterlelies en de Japanse . Gepassioneerd door tuinieren, ontwierp . Verzendklaar binnen uur. Uitstekende service en keuken. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen.


Varend Corso in het Westland aug.

Versailles tot het weelderige tropische paradijs van. Max Liebermann aan de Wannsee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts