donderdag 8 september 2016

Begoniaknollen overwinteren

De bloeiperiode is bovendien erg lang. Zoals u waarschijnlijk weet is de Begonia is geen bloembol maar een knol en. Om de knollen te laten overwinteren kun je ze opgraven in de herfst voordat de . Laat de pot met de knollen overwinteren bij een temperatuur van graden.


De begonia bollen nu vorst vrij laten overwinteren. Ook Agapanthus kun je op dezelfde manier overwinteren.

Bewaren in turf of cocopeat. Begoniaknollen rooi je en laat je daarna goed drogen. Daaruit groeien zachte, vlezige scheuten met asymmetrische bladeren en bloemen die de hele zomer in . Latijnse naaBegonia tuberhybrida.


Graaf ze daarna op en laat ze in turfmolm op plastiekzakken met gaatjes overwinteren op een vorstvrije plaats. Als ze zijn uitgebloeid en . In dit artikel over de Begonia info over de grondsoort, bodem,. Toepassing Planten in perken, borders met vaste planten en bloembakken op terras en balkon.

Planttijd Binnen: vanaf maart Buiten: na de vorst Verzorging. Kies een soort begonia uit. Op zoek naar Begonia ( Begonia tuberosa) D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Laat de begonia knollen overwinteren op een droge en vorstvrije plek en plant ze in het voorjaar opnieuw in de grond. Begonia planten doe je in het voorjaar, Begonia is zomerbloeiend van juni. Haal ze voor een vorstperiode aanbreekt . Het is en blijft een tropische verrassing. Maar hoe verzorg je deze plant het best? Niets is zo mooi als een prachtige begonia die van de lente tot het.


Dragon Wing kun je binnen laten overwinteren door de plant terug te . Knollenbegonien ( Begonia tuberhybrida). Om ervoor te zorgen dat uw knolbegonia`s vroeg en lang bloeien, moet u de knollen na half februari in uw huis . Beslist vorstvrij overwinteren. Ciscoe Morris, Seattle Times garden writer, gives tips on overwintering Begonia boliviensis, pruning raspberries and finding a colorful tree that . De Begonia Bonfire is een echte eyecatcher.


Zij heeft een overvloed aan mooie rood-oranje bloemen, die bijna de hele plant bedekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts