dinsdag 13 september 2016

Vijvernet op maat

Duurzaam vijvernet, op maat gemaakt volgens uw wensen en tekening. Hoog UV gestabiliseerd en duurzaam uitgevoerd. Vijvernet tegen bladeren en ander afval. Bekijk de diverse mogelijkheden.


Ook voor vijvernetten op maat. Geknoopte vijvernetten met vierkante mazen en randlijn.

Natuurlijk hebben wij hier de juiste schepnetten voor, maar het is natuurlijk vele malen makkelijker om gewoon een vijvernet over je vijver te plaatsen. We geven u uitgebreid informatie over verschillende soorten vijvernetten, waar u een vijvernet op maat koopt en hoe u een vijvernet moet spannen. Je wil je vijver graag afdekken met een kwalitatief goed vijvernet ofwel bladernet? U kunt uw bladeren er elke keer uitvissen, maar het is natuurlijk vele malen makkelijker om gewoon een vijvernet over je vijver te plaatsen. Dit vijvernet is op maat verpakt in full colour doos.


Bent u op zoek naar een vijver net ? Wilt u uw vijver beschermen tegen reigers en reigers verjagen? Wij leveren u een afdeknet op maat gemaakt voor uw vijver en leveren u daar tevens tegen meerprijs de . Zoekt u een vijvernet zwart tegen bladeren of reigers ?

Een groot vijvernet gamma. Bij ons vijvernet te koop die u over de vijver kunt spannen! Vind vijvernet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uw vijver precies op maat gemaakt?


Kerstomaatjes verdienen een plaats op het podium, niet omdat ze zo speciaal zijn, wel omdat ze het ideale opstapje vormen om kinderen te leren houden van . Bij ons is het mogelijk om een vijvernet op maat te bestellen. Wilt u meer weten over een vijvernet tegen reigers of zou u graag een vijvernet op maat bij ons bestellen? Kom dan langs in onze showroom voor meer . Vierkante maas met een wijdte van 1. Vandaag bestel is morgen in huis! Ook het installeren van vijvernetten is een van onze specialiteiten. Onze netten kunnen worden opgespannen en zijn altijd op maat de meest gebruikelijke is . Netten en dekzeilen op maat.


Knooploze en geknoopte netten, gaasnetten en dekzeilen worden naar uw wens geconfectioneerd in elke mogelijke vorm en . Superfish schepnet is gemaakt van aluminium. Het schepnet is vederlicht in gebruik, ideaal voor het vangen van uw vis. Druppelvormig vijvernet met flexibele vangkanten en aansluiting voor Wolf Multi- Star stelen.

Wolf-Garten Multi-Star vijvernet WF-M. Professionele kwaliteit vijvernetten of vogelnet. Deze netten worden namelijk op maat gemaakt waardoor de levertijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts