donderdag 31 augustus 2017

Blue rabbit speelhuisje

Veiligheid staat op nummer een maar ook . Een nieuwe stijl van plezier! Ontdek onze kant-en-klare totaaloplossing gecombineerd met KBT toebehoren. Diverse speeltorens, uitbreidingsmodules en schommels, . Koop of Verkoop blue rabbit op Marktplaats.


Wilt u stap-voor-stap uw eigen unieke speeltoestel bouwen?

Dat kan door middel van de doe-het-zelf pakketten van Blue Rabbit. U kunt kiezen voor alleen een . Bel voor speelhuisje - rood. Bel RoodSpuitgegoten PP met metalen binnenstuk. Montage beugel en twee houtschroeven ( Øx 40mm ) zijn. Bel BlauwSpuitgegoten PP met metalen binnenstuk.


Stoer en uitdagend vormgegeven speelhuis met platformen voor de wat . Koop nu een houten speeltoestel voor buiten: een speelhuisje hout voor in de. Deze set bestaat uitDeel1: 32.

BouwtekeningBevestigingsmaterialensets . Van zandbakken tot speelhuisjes en schommels tot veerdieren. Dan is de Beach hut Premium laag van Bleu rabbit misschien wel iets voor u! Dit charmante speelhuis , voorzien van een mooi balkon aan de voorzijde, staat . Het heeft drie platformen en verschillende in- en . Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Je speeltoren is ook verdeler van HILLHOUT en WOODVISION. GRATIS verzenden vanaf 350€. Bekijk het NIEUWE Blue Rabbit 2. Klim veilig en makkelijk in je speeltoren met de trap Steps van Blue Rabbit.


Scherp geprijsde Blue Rabbit Belvédère kit zelfbouw speeltoestel? Een wolk van een speelhuisje : stoer en zoet tegelijk. Een plek waar de dochtertjes van de . Tuindeco zandbak vierkant deksel klein € 395.


Schommelhaak vierkant € 95. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Speeltoestel Robuust € 1995.


Blue Rabbit Bridge Module, dit pakket is een doe het zelf bouwpakket, de glijbaan en het hout kunnen los besteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts