maandag 28 augustus 2017

Hang en sluitwerk landhekken

Zoekt u hang- en sluitwerk voor uw houten poort? Alles omtrent houten poorten, zoals hang- en sluitwerk en accessoires, vindt u via LandsEnd-nl. Bodemblok, om de poort in de dichtstand op te vangen en waarin de poort met behulp van staartgrendels kan worden vergrendeld. Naast het hang en sluitwerk voor poorten kunt u dit in veel gevallen ook gebruiken voor hekken en landhekken.


Ons poortbeslag is dus multifunctioneel en past . Behalve de houten inrijpoorten en houten toegangspoorten verkopen wij ook hang en sluitwerk , landhekken , eiken palen en meer.

Palen en hang- en sluitwerk niet bij de prijs inbegrepen. Verzinkt hang- en sluitwerk. Dubbele poort tot 2c5euro. Een landhek van hout koopt u bij Royal Fence voor een scherpe prijs.


Alle eiken landhekken zijn van hoge kwaliteit. De landhekken worden standaard voorzien van het bijbehorend hang- en sluitwerk. Zoals verstelbare scharnieren voor landhekken , inrijpoorten, schuttingdeuren eigenlijk alles.


Van duurzaam Europees eikenhout.

Eventueel voorzien van verlichting en geautomatiseerde toegang. Keuze uit diverse soorten en maten hang-en sluitwerk. Vind hang en sluitwerk poorten op Marktplaats.


Van eenvoudige houten landhekken tot moderne hardhout tuinpoorten voor uw erf. Voor iedereen een voordeel. Schaf uw houten poort hek of landhek inclusief hang en sluitwerk nu online . Exclusief hang- en sluitwerk. Kwaliteit landhekken van hout of gegalvaniseerd kopen? Daarvoor heeft u een set hang- en sluitwerk nodig en bijbehorende houten (poort)palen.


VOS Landhekken is gespecialiseerd in het maken van diverse modellen houten. Klik links in het menu op de gewenste selectie. Onze specialisatie ligt bij de diverse landhekken , boxafscheidingen en. Het hang en sluitwerk is niet aanwezig, de reden hiervoor is dat deze . Weidehek, landhek leverbaar van tot meter. Compleet met hang- en sluitwerk (excl. palen).


Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Set hang- en sluitwerk , zwaar model, €3-. Hekpaal gegalvaniseerd (met duimen of sluitoog), €6-.

JAKO SCHAPENHEKKEN gegalvaniseerd. Standaard wordt de montage van de poort in de offerte opgenomen. Wilt u de montage echter zelf ter hand nemen dan kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts