dinsdag 22 augustus 2017

Transparante koker met deksel

Hebben wij de koker die u wenst niet op voorraa dan gaan wij ze graag voor u produceren. De huls en het deksel is altijd helder transparant. Meld je aan om deze informatie te zien. Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw transparante kokers ? Neem dan contact met ons .

Deze transparante kokers zijn ideaal voor bijvoorbeeld flessen, cosmetica, snoep of. Kartonnen dekselkokers bieden uw kostbare drukwerk een optimale. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard en zacht plastic. Klik op de foto om te vergroten.


Naast ronde kokers leveren wij ook transparante , ovale en driehoekige. Vouwkokers zijn verzendkokers die niet afgesloten worden d. Kokers om zelf te vullen met bijvoorbeeld een ZOEN of spekjes of net iets anders. Deksel apet 116mm Ø helder.

De kokers worden geleverd met bodem en deksel en kunnen hierdoor netjes . Deze kokerverpakking is zeer geschikt voor het mooi verpakken van een cupcake. Leuk als traktatie of cadeautje. SixBox - rood - 1stuks. Stevige kartonnen kokers , die uw documenten goed beschermen!


Met scharnierdeksel , € 0. Ontbrekend: deksel Tupak kokers - verpakkingen. Kunststof PETG kokers zijn representatieve (verzend) kokers waarin uw product extra opvalt. Sterk kunststof Polypropyleen - 1 recyclebaar - Variabele lengte door schroefdop - Geen deksel nodig - Uw product is . Betrouwbaar, gemakkelijk te bestellen en snelle . Koker van transparant kunststof PP. Omdat de display koker gemaakt is van een helder transparant acrylaat en een handige vorm heeft, is hij goed te gebruiken als verkoopdisplay op jouw . Op zoek naar Verzendkokers met deksel ? Hier vindt u alle verpakkingsmaterialen simpel online.


Bestel vandaag Verzendkokers met deksel met supersnelle . Kies bij Rajapack ronde, driehoekige of vierkante kokers. Availability: Out of stock.

Category: Store interior . Omplakte-kartonnage- transparante -doos- deksel -printerette-01. Vind Kokers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Fles Houten Kistje 186x335xmm zonder deksel. Doos bodem en deksel paraatdozen.


Transparante flexibele kokers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts