donderdag 31 augustus 2017

Fagus sylvatica atropunicea prijs

VOOR AANTALLEN VANAF 2STUKS: VRAAG ONZE PRIJS. Voor het aanplanten van een . Tot korting, gratis thuis geleverd in heel. Kwaliteit haagplanten voor een lage . L pot Vertakte haagplanten!

De prijs is iets hoger in de zomer omdat deze in pot wordt geleverd. Fagus Sylvatica Atropunicea ofwel de bruine beuk is een boom met een ovale. Wij bieden u de beste kwaliteit beuken tegen de scherpste prijzen. Prijs per stuk: € 17 50. Stel een vraag over dit product.


In de herfst kleurt het bladerdek oranje. Direct leverbaar uit onze eigen kwekerij. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de beste prijs.

Fagus sylvatica (Gewone Beuk, Groene Beuk). Het verschil zit in de bladkleur: de Rode. Beschikbaar tussen oktober en april. Bladeren purperrood in lente en zomer. Ook gebruikt als scherm- of haagplant.


De rode leibeuk is een prachtige leiboom. De eigeschappen zijn vergelijkbaar met de groene leibeuk. Ook deze rode variant heeft bladhoudende . De planten hebben daarom een scherpe prijs. Nadeel van in pot gekweekte beukenhaag is zijn prijs die al snel tot keer zo hoog ligt als die van. De Fagus behoudt zijn bruin verdord blad . Zoals de naam als zegt is het de rode.


Het is een mooie haag die dieprood van kleur is in het . Deze is wat duurder dan de groene beukenhaag maar heeft verder ongeveer dezelfde . Nadeel van potgekweekte beukenhaag is zijn prijs die al snel tot keer zo hoog ligt als die van wortelgoed. Rode beuk ( fagus sylvatica atropunicea ) behoud zijn bruine blad in de winter waardoor u toch kunt. We bieden deze tegen een scherpe prijs aan zodat uw nieuwe planten een goede bodemcultuur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts