woensdag 16 augustus 2017

Straatzand

Koop of Verkoop straatzand op Marktplaats. Levering door heel Nederland. Straatzand losgestort, levering binnen werkdag. Op zoek naar zand voor bestrating?


Zeer belangrijk is dat het goed . Zowel in bigbag als losgestort bestelbaar.

Wij hebben ook straatzand los liggen, u kunt dus ook straatzand afhalen. Per per halve kuub € 150. Wij leveren in een straal van 30km om Heijen. Geschikt voor zandbed onder klinkers, stoeptegels, etc. De prijs is per ton en afhankelijk van . Genoemde prijs is per losse m losgestort, exclusief transportkosten en inclusief BTW.


Selecteer hier het aantal kubieke meters. Herkomst: Uit de Noordzee.

Gebruik: Onder straatwerk en opvullen van gaten en kuilen in de tuin. Ook geschikt om een vijver mee te dempen. De basis voor ieder straatwerk is een goed zandbed van straatzand.


De bewerking van de ondergrond is echter wel afhankelijk van het type bestrating. Lees hier alles over ons straatzand en bestel jouw straatzand in de webshop. Het mag geen klei of grove organische bestandsdelen bevatten.


De genoemde prijzen zijn exclusief transport en BTW. Het aller goedkoopste straatzand prijs vind je bij containermaat. Het straatzand kan geleverd worden in big bag, los gestort of in een container. De ondergrond kan bij een lichte belasting van het straatwerk bestaan uit ophoogzand . In bigbag of losgestort kopen. Voor het ondersteunen van straatwerk wordt vaak straatzand gebruikt.


Dit type zand laat zich makkelijk uitvlakken en laat water door waardoor u minder last . Losgestorte levering van STRAATZAND (en alle andere soorten zand) in Zeeland is ook mogelijk vanaf 10m neem voor meer (prijs)informatie contact op met . Ook laat straatzand goed water door waardoor u . Losgestort straatzand , voordelig zand geschikt voor allerlei typen bestrating. Bestel uw kwaliteitszand bij Leobellen.

Omdat het zand gezeefd is zorgt het straatzand voor een vaste ligging van het straatwerk in het . Het bevat geen leem, klei of andere grove organische bestanddelen. Straat zand dat waterdoorlatend en makkelijk af te reien is én waar ook de professionals mee werken vind je op Bestratingsmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts