vrijdag 22 december 2017

Hubelino 85

Hubelino Starter set dlg. Bestelt u bij knikkerbaanxl. Gratis verzenden en dag levertijd. Starterset delig met daarbij de delige onderdelenset. Eindeloos spelen met je knikkerbaan kan .

De beginnersdoos bevat een verscheidenheid aan verschillende baanelementen en ook constructiebouwstenen . De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig ABS. Met deze stukken kan je de knikkerbaan van je dromen maken. Kijk hoe je knikker tegen hoge snelheid de bochten en tunnels ingaat!


Een grote hubelino doos bestaande uit onderdelen! Laat de knikkers maar rollen! Naast de onderdelen die in de miniset voorkomen bevat deze set ook kombochten en tunnels.

Wij hebben vestigingen in nederlan in driebergen en . Nu eenvoudig online shoppen! Set met deze baandelen zoals tunnels, kruizingen en keerlussen. Voordelig geprijsd en voor 21: besteld is de volgende werkdag in huis! Nog niet beoordeeld Geef beoordeling.


Deze startset bevat onderdelen: baandelen, bouwblokken, knikkers en een kleine bouwplaat. Bouw een mooie knikkerbaan en laat de knikkers lekker rollen. Bouwen wordt zo nog eenvoudiger . Zelf een supergave knikkerbaan bouwen? Free delivery and returns on eligible orders. Er zijn verschillende sets met HUBELINO elementen en bouwstenen verkrijgbaar.


Ik koos voor de HUBELINO -delige beginnersset. Knikkerbanen zijn leuk en uitdagen Extra leuk om deze zelf te . Hierdoor bouw je de mooiste en. Ze hebben diverse vormen, kleuren en maten.

Veel combinaties mogelijk voor de mooiste . Het is een aanvulset op je eigen Duplo stenen. HUBELINO Marble Run - -Piece Starter Set - the Original! De -delige set biedt oneindig veel mogelijkheden voor oneindig veel plezier. Certified and Award-Winning Marble Run - 1 compatible with . Met de kleurrijke bouwstenen bouw je de coolste en grootste knikkerbanen in heel veel variaties. Deze uitgebreide knikkerbaan bevat tunneltjes, omkeerbochten, kruisingen en veel bouwblokjes.


Maak de mooiste knikkerbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts