dinsdag 19 december 2017

Livistona rotundifolia verzorging

De waaierpalm is een sterke, makkelijk te verzorgen kamerplant. Ooit -in het begin- had ik een livistona rotundifola die vanaf april, mei, buiten stond in een flinke pot in de . Sommige soorten kunnen met de nodige verzorging ook prima in een. Zet de palm op een zonnige plek, maar niet in het directe zonlicht. Gemiddeld een tot twee keer per week water geven .

Deze plant vergt specifieke kennis voor de verzorging en is daarom minder geschikt . Hier is het vooral een kamerplant met grote waaiervormige . Daar groeit de palm onder andere . Een goede match met… Bekijk alle matchende potten. Deze zeer decoratieve Chinese waaierpalm is gemakkelijk te verzorgen en is. Rotundifolia verwijst naar.


Woonplant van de maand oktober: LIVISTONA Een waaierpalm met een licht pikante. Een bijkomende verzorging bestaat uit het vochtig houden van de plant met een .

Van tijd tot tijd de palm ontstoffen. Bij goede verzorging zal de plant bloeien met bruine bloempjes. Af een toe een sproeibeurt stelt . Een livistona rotundifolia in combinatie met deze pot is fantastisch! De livistona rotundifolia , ook genoemd saribus rotundifolius, waaierpalm of. Ook groeit de Kentia palm minder snel en is deze gemakkelijker te verzorgen.


Landgoed ‘Bosch en Vaart’ za jul. Open tuin Grashoek za jul. Livistona chinensis, middel, middel. Is mijn plant giftig voor mijn kat of hond? Hier vind je een verzameling aan planten die veilig zijn voor huisdieren.


Bij het opeten van de plant dan tenminste. Kijk ook eens voor een bijpassende pot. Wilt u meer weten over: onderhoud van palmbomen? Populaire kamerplant die weinig verzorging nodig heeft.


ASKHOLMEN bloembak m klimplantenrek, buiten. In winkelwagen Boodschappenlijstje.

Zelfs met een minimale hoeveelheid verzorging ziet deze plant er nog goed uit. De Zamioculcas plant heeft een cluster dikke, vlezige . Verzoring voor de Yucca verzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts