vrijdag 22 december 2017

Zweetslang

Zweetslang kopen op Leidingshop. Goedkope zweetslang met koppelingen voor beregening zowel ondergronds als bovengronds. Bent u op zoek naar druppelslang of zweetslang ? Poreuze druppelslang zweetslang kleur zwart.


Vind zweetslang op Marktplaats.

Geeft door de kleine poriën druppelsgewijs water af. Voor iedereen een voordeel. Koop nu en betaal pas over dagen!


Voorkom uitdroging in de zomer door de slang . De zweetslang kan zowel ondergronds als bovengronds gebruikt . Omschrijving, Groep, Prijs. Deze poreuze druppelslang is zeer geschikt voor bevloeiing van bloemen en planten, zowel ondergronds en bovengronds.

Te Koop : Druppelslang met een diameter van mm geschikt voor druppelbevloeing bij heggen,bomen en struiken. Doorsnede van de slang is ongeveer cm. Lucht komt uit zeer kleine gaatjes en geeft een mooi lucht gordijn.


Is geen standaard zweet slang. Alfapore zweetslang ½ - meter. Zeer geschikt voor bevloeiing van bloemen en planten, zowel ondergronds als bovengronds. De slang is vervaardigd van poreus kunststof en is blijvend sterk.


Deze druppelslang zorgt voor de ideale bewatering van . Plaatsen en werking van een micro-irrigatie (druppeldarm) tussen heesters, hagen, planten, bomen. Het bespaart tot water. Troostwijk verkoopt rollen zweetslang dikte mm voor Tuinmachines, tuin gereedschap, buitenkeukens in Nederland.


Online veiling van Beregening- en . De hoeveelheid water is tot liter per meter, bij een ideale werkdruk van 0. De uitbreiding met de zweetslang is ideaal om over een langere lengte uw planten te voorzien van water. Wie O Wie heeft ervaring met het bewateren van de tuin dmv een zweetslang ? Ik ben op zoek naar een druppelslang, maar NIET een zweetslang of een slang met vaste druppelaars elke centimeter MAAR .

Je kan ook gardena zweetslang of druppelslang gebruiken maar deze zijn veel minder van kwaliteit en duurder. Nog geen productfoto beschikbaar . Rol van meter zweetslang t. Toevoegen aan favorietenlijst. Stuur door aan een vriend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts