dinsdag 5 december 2017

Stenen tafelblad op maat

Hallo, bent u op zoek naar natuursteen ? Ik maak voor u alles van natuursteen op maat. In ons magazijn staan de granieten, hardstenen, basalt en marmeren tafelbladen op voorraad. Diverse afmetingen en extra grote tafelbladen op maat ! Zoekt u ideeën die uw interieur naar een hoger niveau tillen?


Goedkoop tafelblad kopen van graniet, composiet, Terrazzo of keramiek?

Wij leveren tafelbladen al vanaf € 1per meter in graniet. Bladen op maat : natuursteen , hout en glas. Wij maken jouw tafelblad geheel op maat.


Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking. Om verschillende redenen kunt u kiezen voor een tafelblad op maat van ons. Tafel of tafelblad op maat gemaakt. Rvs frame en natuursteen blad.


KoningDamen heeft een compleet programma van stenen tafelbladen. Elk blad wordt op maat gemaakt (afmetingen en dikte) met eventuele verdere afwerking .

Al jaren dé specialist in tafelbladen voor uw (tuin) tafel. Onze natuursteen tafelbladen worden in de eigen zagerij op maat gemaakt. Op zoek naar een ron rechthoekig of vierkant tafelblad van graniet, basalt of . Tafelbladen Hardsteen Gezoet Maat per stukper stuk. Tafels op maat in natuursteen of samengestelde steen. Als u bij ons kiest voor een tafelblad van natuursteen kunnen we dat op iedere gewenste maat voor u maken.


Heb je nog een mooi onderstel van de tafel van je oma, of iets keks van marktplaats geplukt? Wij kunnen een natuursteen tafelblad geheel op maat leveren of u kunt bij ons een tafel kopen met een natuursteen blad. Daarnaast is het gemak van een natuursteen tafelblad heerlijk. Een natuursteen tafelblad geeft een ruimte of tuin gelijk een andere uitstraling.


U kunt uw tafelblad bij Hasper Natuursteen Heteren op maat laten maken. Een tafelblad van natuursteen in combinatie met hout, RVS of twee soorten steen , . Marmer is weer helemaal terug! Wilt u marmer kopen als keukenblad , badkamerblad , vensterbank, tafel, trap- of gevelbekleding?


Deze veelzijdige steensoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts