maandag 4 december 2017

Prive zwembad afhuren

Een privé sauna met zwembad huren in Antwerpen? Reserveer dan één van onze luxe complexen met sauna. Bekijk de website voor de mogelijkheden. Om even tot rust te komen en lekker te genieten bent u bij ons altijd welkom.


Discreet gelegen gezellige sauna in het hartje van Aartselaar met parking.

Maho Aqua verhuurt zijn afzonderlijke binnenbaden volledig privé voor tot personen voor. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 30°C. Ongestoord lange of korte . Voor €per persoon per uur heb je ten alle tijde en volledig privé het volgende ter beschikking: jacuzzi, verwarmd binnenzwembad met water gordijn, dode . Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een privé sauna of een heerlijk verwarmd zwembad in een prachtige groene tuin.


Wij vinden het heel belangrijk dat . Bovendien beschikt deze unit over een privé , verwarmd zwembad en relaxruimte met super large ligbed.

De grootste privé hamam van NL, met o. In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Wist u dat u ons privézwembad met sauna kunt afhuren ? Of zin in een avondje romantisch . Kom dan langs bij Het Koraaltje te Koersel. Zwembad relax center zaandam. Privé Wellness en Relaxen.


Heeft u iets te vieren of wilt u lekker met een groepje komen zwemmen, dan bieden wij ook de mogelijkheid voor het afhuren van het bad. Hammam - Verwarmd zwembad (32°C). Niet ver van Eindhoven of Tilburg kan je huren op afspraak. Ons complex beschikt over een privé sauna, whirlpoolbad en zwembad ! Spa2be is de mooiste privé sauna Brabant waar u met – personen een eigen ruimte kunt afhuren.


Hier kunt u ongestoord genieten van alle faciliteiten. Het recreatiebad met glijbaan en andere leuke attracties of het sportbad. U kunt privé het zwembad afhuren.


Ooit al eens een privé zwembad in uw eigen kamer willen hebben? Onze zwembadsuites maken dit mogelijk.

Naast het slaapgedeelte bevindt zich in dezelfde . INFO ALGEMEEN PRIVÉ SAUNA PALACE Mogelijkheid : Afhuren privé. Wilt u graag enkele uurtjes vertoeven in onze wellness - privé sauna of wilt u zich. De een trekt graag baantjes in het zwemba de ander heeft plezier met bommetjes maken. Met een privézwembad heb je urenlang plezier.


Onze privé wellness heeft als blikvangers een Finse blokhut, een 30° verwarmd buitenzwembad , en een buiten sauna. Alsof dat nog niet genoeg was kan u ook . Groene Plan bestrijkt het . Boek hier uw vakantie met een zwembad aan huis: Alle vakantiehuizen hebben een zwembad of een zwembad bij het park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts