dinsdag 19 december 2017

Kalanchoe stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . De beste manier om kalanchoe te kweken is door een stek van een volwassen plant te nemen en deze daarna te planten zodat je een nieuwe kalanchoe kunt . Voor vermeerdering van deze plant kunt u naast een stek , ook gewoon een blad afnemen. Deze plant maakt als bloemetjes schattige belletjes met roze kartelrandjes aan. Wil jij weten hoe je deze mooie plant kunt stekken , kijk dan .

De magic bells is de nieuwste cultivar onder de Kalachoësoorten. De verzorging van deze kalanchoë is tamelijk eenvoudig. SKU: kalhilcut Categorieën: Stekken , . Direct na aanschaf of in het voorjaar verpotten. Kalanchoe hildebrandtii – Stekken.


Voortkweken door middel van stekken is heel goed mogelijk en ook dat kan het best in de lente gebeuren. Deze kamerplant vermeerder je door een topstek te nemen. Dat doe je best in de lente.

Snijd met een scherp mes bovenaan een . Ik heb twee mooie kalanchoe thyrsiflora. De ene is mooi groot geworden maar het blad heeft . Een betrouwbare leverancier die meedenkt met de . Het is een plant met opgaande, vertakte stengels en groengrijze,. Op één bedrijf worden de stekken van de rassen opgekweekt.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Er bestaan veel succulentensoorten en -variëteiten, . Delangoenis en ik krijg over enkele dagen stekjes van de Tubiflora. De meest toegepaste vorm bij onze kamer planten is stekken.


Een stek kan bestaan uit alle delen van de plant, n. De stekken voor Europa worden onder licentie geproduceerd in twee Afrikaanse. De kalanchoë stekken worden elke woensdag, donderdag en vrijdag geplukt . André kocht al jaren zijn stek in bij de welbekende veredelingsbedrijven. Echter, André heeft toch de ambitie voor een eigen te kweken soort kalanchoë. Het is bekend dat een kalanchoë gedurende zijn ontwikkeling van stek tot bloeiende plant switcht van Cnaar CAM, maar wanneer dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts